RIDE ON GOSPEL MED BLÅSEMAFIAN OG KINE FOSSHEIM

SØN 27. OKT KL. 18.00 Stjernesalen BILLETTER KR 475,-

Kjøp billett Legg til i kalender

Ride on Gospel tar med seg Blåsemafian og Kine Fossheim til Lillestrøm Kultursenter og lager en energibombe av en Gospel konsert!

Blåsemafian har de siste årene blitt kjent som en av de aller fremste instrumentalartistene i Norge og Skandinavia, blant annet gjennom topplassering i MGP 2021, så vel som gjennom samarbeid med utallige artister og TV-produksjoner. Blåsemafian er kjent for sine engasjerende liveopptredener, smittende energi, og de regnes som en av de mest spennende artistene innenfor moderne messingmusikk.

Kine L. Fossheim er for mange mest kjent fra Oslo Gospel Choir, der hun i en årrekke har vært en av hovedsolistene. Kine startet sin musikkarriere som barnestjerne og gav ut fem album før hun var 17 år, med «Sarajevo» som en av de mest kjente sangene. De som er faste seere av «Allsang på Grensen» har sett henne som en av koristene gjennom de siste sesongene, samt at hun har vært innom «Beat for Beat» og flere andre TV-produksjoner.

Ride On Gospel har gjennom årene gjennomført suksessfulle konserter sammen med anerkjente artister som Sigvart Dagsland, Fab 3, Kine, Angela Primm/Elsa Harris, Samuel Ljungblahd og Knut Marius Djupvik.

Arrangør: Ride on Gospel

Billetter kr 475,-

ARRANGEMENT: