JAZZKAFÉ – SENIORSERVICE

LØR 30. OKT KL. 14.00 KAFEEN - SCENE 5 BILLETTER KR 250,-

Kjøp billett

Swingjazz med veteraner som til sammen har mer enn 250 års fartstid som musikanter.

Seniorservice består av Gunnar Knudsen, fiolin, saksofon og sang. Terje Dyrud, gitar og sang. Arild Berger, piano. Bjørn Svendsen bass og Finn Torgersen trommer.

Medlemmene i bandet spiller i ulike band og har tilsammen mer enn 250 års fartstid som musikanter. Alle medlemmene i bandet har gjestet Lillestrøm Jazzklubb tidligere og da i samspill i andre band. Seniorservice er satt sammen for denne anledningen.

Terje Dyrud er eldstemann i bandet og har drevet egne band siden sekstitallet, blant annet som orkesterleder under Ray Adams turneer på slutten av sekstitallet. Som jazzmusikant kan samarbeidet med Bjarne Nerem og Kristian Bergheim nevnes. Han var også med en kort stund i Kjell Karlsens orkester. Terje har spilt i både rockeband og danseband opp gjennom årene, men jazzen har overtatt mer og mer siden midten på 70-tallet.

Finn Torgersen har spilt med alt fra dixielandband til større besetninger som Per Borthens Swing Department. Han er en meget allsidig trommeslager med godt øre for alle musikalske nyanser. 

Arild Berger var medlem av legendariske Big Chief fra 1993, nå Friends of Big Chief. Arild, eller «Boogie-Arild» som han tidligere ble kalt, er en av de få som behersker boogiewoogie- og stridepiano, herav oppnavnet. Han er også fast pianist med Christiania 12 og Royal Garden Jazzband samt i mange andre sammensetninger.

Gunnar Knudsen lærte klassisk fiolin hos Barratt Due i ung alder, men det var «tidlig-jazzen» som trakk. Selvlært saksofonist som via vennegrupper og militærorkester fant veien til Bærum Promenadeorkester (nå Bærum Big Band).  Mangeårig medlem av bandet SwingMix som husband på DaCapo. Jobber nå med Swing and Sweet, Five Shades of Sax, Dawn Allan And Friends og Senior Service på jazzklubber i og rundt Asker. Har også deltatt på Kardamili Jazzfestival, samt opptrådt med kvartett under eget navn i Oslo Konserthus.

Bjørn Svendsen er «yngstemann» i bandet og er kanskje en av våre fremste bassister. Han spiller både el. bass og kontrabass, samt tuba der det kreves. Han har deltatt på en rekke plateinnspillinger, og radio og TV sendinger. Bjørn har vært medlem i Terjes forskjellige band siden tidlig på 70-tallet. Bjørn har et utrolig øre for harmonier og er en glimrende solist på sitt instrument.

www.lillestrom.jazzklubb.no

Arrangør: Lillestrøm Jazzklubb

Billetter kr 250,- / medlemmer av Lillestrøm jazzklubb kr 150,- inkl. billettavgift kr 25,-

FORESTILLINGER:

Lørdag 30. oktober kl. 14.00 Kjøp billett