SVERRE THE DANDELIONS LIVE

FRE 6. SEP KL. 20.00 Connect BILLETTER KR 250,-

Kjøp billett Legg til i kalender

Sverre-André Nordli Stenersen, også kjent som frontfigur, vokalist og gitarist i band som Diversion Blue og Dunderland, debuterte som soloartist med albumet «The Gemini» i 2022. Nå er han klar med sitt andre album som har fått navnet «The Dandelions». Et album som tar lytteren med på en jordnær reise i Sverres mange møter med mennesker i ulike livssituasjoner.

Som frontfigur i bandet Dunderland har Sverre gjort seg bemerket med sitt insisterende gitarspill og en dyp tilstedeværelse i musikkens emosjonelle formidling. Nå har den Tønsberg baserte nordlendingen byttet ut elgitaren med kassegitar, og med et akustisk og nedstrippet lydbilde hvor tekstene og stemmen er mer i fokus enn før. Beina er med andre ord godt plantet i singer-songwriter sjangeren når Sverre nå turnerer sin nye plate.

På scenen vil han ha med seg Jørgen Leithe Rief (Black Cardinal And The Strange Days, Sindicata). Sammen vil de fremføre låtene fra «The Dandelions» og i tillegg andre låter fra Sverres brede katalog.

Tittelen på albumet «The Dandelions» beskriver ni låter hvor alle hver for seg er løvetannbarn. Dette er låter som tok form rett etter avslutningen på forrige albumturne.

– Jeg hadde lovet meg selv at komponeringen av neste album skulle vente, men slik ble det ikke. I løpet av romjulen 2022 falt låtene på plass en etter en. Lydbildet er dominert av låtenes egen identitet og ukompliserte styrke, og det har gitt hvert spor sin egenart, sier Sverre som har latt sitt organiske og ærlige uttrykk kommer til sin rett i denne produksjonen.

Låtskriver, vokalist og gitarist Sverre-André Nordli Stenersen platedebuterte i 1999 og har en rekke utgivelser bak seg. Han har frontet flere band, og har turnert store deler av Norge i tillegg til flere konserter i utlandet. Sverre har i over 20 år kjørt sin egen vei som indie-artist og vist et bredt arsenal av egenkomponerte låter innenfor ulike sjangre.

Konserten varer i ca. 70 minutter.

Arrangør: Sverre A.N. Stenersen

Billetter kr 250,-

Det inngås ingen kompromiss når ny musikk skapes. 
Selv om veien mot en slags kommersiell suksess blir kronglete.
 (Sverre-André Nordli Stenersen)

ARRANGEMENT: