Kundeklubb-rabatt!

ROLF LØVLAND MUSIKALEN YOU RAISE ME UP

Ons 11. sep - søn 22. sep 10 arrangement Teatersalen BILLETTER KR 675,-

Velg dato og kjøp billett

«You Raise Me Up» er en splitter ny musikal med Rolf Løvlands fantastiske sanger. I hovedrollene får du oppleve musikalstjernene Lisa Stokke og Øyvind Boye Løvold. På scenen står et flott ensemble med noen av landets beste musikalartister.

Med et flott orkester og en nyskrevet historie, løftes Løvlands musikk til en uforglemmelig musikalopplevelse. Du får blant annet oppleve «You Raise Me Up», «La det swinge», «Radio Luxemburg», «Strength» og mange andre kjente Løvland-hits!

Manuset er skrevet av Erik Schøyen og Henrik Amundsen, som var teamet bak bymusikalen «Da verden kom på skinner» og Postgirobygget-musikalen «Idyll». Nå har de sammen med Rolf Løvland skapt en ny norsk musikal!

Lillestrøm Kultursenter har lang erfaring med forestillinger og konserter i stort format og dette er en av de største satsningene etter «Les Miserables», «Chess in Concert» og ABBA-konserten «Thank You For The Music».

Musikalen er en romantisk-drama-komedie og handler om store drømmer, små drømmer, ødelagte drømmer og nye drømmer. Det er en fortelling om tradisjon som krasjer med innovasjon, hvordan personlige konflikter sender mennesker langt fra hverandre, og hvordan kjærlighet kan være broen som fører dem sammen igjen.

Fortellingen kort fortalt: 
Hovedpersonen, Liv (Lisa Stokke), er en innovativ og karriereorientert kvinne i førtiårene, med kun ett mål for øyet; å komme seg opp og frem i næringslivseliten.

Hun inngår et veddemål med venninnene sine om at hun kan gjøre et konkurstruet begravelsesbyrå til en profittmaskin. Venninnene er villige til å investere. Hvis hun lykkes, er premien ære, berømmelse og medlemskap i den fasjonable forretningskvinneklubben «Nettverk og Bobler». Taper hun, må Liv betale tilbake ti ganger investeringen.

Møtet med det tradisjonsrike begravelsesbyrået Eilertsen & Sønn, går ikke akkurat som smurt.

Liv, som er vant til måloppnåelse og full kontroll, klarer i tillegg å rote det skikkelig til for seg selv ved å forelske seg i begravelsessangeren, Kevin (Øyvind Boye Løvold) og velger å holde veddemålet skjult for han.

Må hun fortelle sannheten, tape veddemålet og betale tilbake pengene for å beholde Kevin? Eller bør hun fortsette veien til suksess og glemme alt om kjærlighet?

På scenen står Lisa Stokke, Øyvind Boye Løvold, Sigurd Sele, Marit Østbye, Trond Teigen, Jenny Bulterud, Remi Johansen Hovda, Silje Hagrim Dahl, Mattis Johannessen, Morten Bergheim, Karoline Sollie og Samantha Gurah.

Orkesteret ledes av Petter S. Kragstad.

Manus og regi: Erik Schøyen og Henrik Amundsen
Musikk: Rolf Løvland
Musikalsk ansvarlig og kapellmester: Petter S. Kragstad
Scenografi: Stein Eriksson og Erik Schøyen
Kostymedesign: Jeanette Gjestvang

Arrangør: Lillestrøm Kultursenter

Billetter kr 675,- / medlem kr 600,- / student kr 425,- (studentbevis må fremvises) / showmeny kr 1.115,-

Showmeny består av billett til showet, samt tre-retters middag i Scene 5 før forestillingen. Kan dessverre ikke kjøpes på web, da bord må reserveres.

Dersom du ikke ønsker showmeny, men allikevel ønsker å reservere et bord i Scene 5 kan du klikke her

Forestillingen er støttet av:

ARRANGEMENT: