SISSELS JUL

FRE 29. NOV KL. 18.00 Teatersalen BILLETTER KR 735,-

Kjøp billett Legg til i kalender

Sissel omtales som hele Skandinavias juledronning og ikke uten grunn! I flere tiår har hun turnert for fulle hus i Norge, Sverige, Danmark og Island. Juleturneen ser hun selv på som et av årets store høydepunkter.

I år blir premieren i Moss den 21. november, og avsluttes tett opp mot jul bl.a. i det ærverdige Kongelige Teater i København. Innimellom der går ruten gjennom deler av Sverige, Norge og Danmark.

«Sissels jul» har eksistert siden 2013, men konserten fornyes fra år til år. 

Sissel sier: «Siden dette er en jule- og vinterkonsert er det naturlig å ha med noen av de kulturskattene vi forbinder med julen og årstiden. Samtidig vil jeg at konserten skal inneholde låter fra vår egen tid og noe helt nytt», hun fortsetter;

«Jeg ønsker å skape en ny opplevelse for publikum hvert år, og mitt mål er at de som kommer på konserten både skal få julestemning, oppleve at smilebåndene har vært i aksjon og få med seg noe å tenke på når de går ut i vintermørket».

«Sissels Jul» presenteres av EARLY BIRD MUSIC i samarbeid med SKYSKRAPER ARTIST.

Se fullstendig turneliste

Billetter kr 735,- / showmeny kr 1.254,-

Showmeny består av billett til showet, samt tre-retters middag i Scene 5 før forestillingen. Kan dessverre ikke kjøpes på web, da bord må reserveres.

Dersom du ikke ønsker showmeny, men allikevel ønsker å reservere et bord i Scene 5 kan du klikke her

ARRANGEMENT: