RIDE ON GOSPEL MED BLÅSEMAFIAEN OG KINE FOSSHEIM

SØN 27. OKT KL. 18.00 Stjernesalen BILLETTER KR 475,-

Kjøp billett Legg til i kalender

Ride on Gospel tar med seg Blåsemafian og Kine Fossheim til Lillestrøm Kultursenter og lager en energibombe av en Gospel konsert!

Blåsemafian har de siste årene blitt kjent som en av de aller fremste instrumentalartistene i Norge og Skandinavia, blant annet gjennom topplassering i MGP 2021, så vel som gjennom samarbeid med utallige artister og TV-produksjoner. Blåsemafian er kjent for sine engasjerende liveopptredener, smittende energi, og de regnes som en av de mest spennende artistene i moderne messingmusikk.

Kine L Fossheim er for mange mest kjent fra Oslo Gospel Choir, da hun i en årrekke har vært en av hoved solistene der. Kine startet sin musikkarriere som barnestjerne og gav ut 5 album før hun var 17, med «Sarajevo» som en av de mest kjente sangene. De som er faste seere av «Allsang på Grensen» har sett henne som en av koristene gjennom de siste sesongene samt at hun har vært innom Beat for Beat og flere andre TV-produksjoner.

Ride On Gospel har gjennom årene gjennomført suksessfulle konserter sammen med anerkjente artister som: Sigvart Dagsland, Fab 3, Kine, Angela Primm / Elsa Harris, Samuel Ljungblahd og Knut Marius Djupvik.

Nå gleder vi oss til å samarbeide med Blåsemafian og Kine Fossheim!

Arrangør: Ride on Gospel

Billetter kr 475,-

ARRANGEMENT: