HELLBILLIES – LEITE ETTER LYKKA

LØR 1. FEB KL. 19.00 Teatersalen BILLETTER KR 625,-

Kjøp billett Legg til i kalender

2020 markerte Hellbillies sine første 30 år med en stor jubileumsturné, «30 år på vegen», der de besøkte alle de største kulturhusene i landet.

Turnéen ble en formidabel suksess og solgte ut over alt. Nå er det på tide å følge opp suksessen med en ny kulturhusturné.

Den har fått tittelen «Leite etter lykka», og starter i oktober 2024. Tanken bak er som forrige gang – å kunne møte sitt trofaste publikum og se tilbake på årene som har gått. Kanskje også å kaste et lite blikk framover ved å presentere nytt materiale, eller materiale som ikke har blitt fremført fra scenen på mange år.

I løpet av sine 33 år på veien har Hellbillies vært en stødig leverandør av perler til den norske sangskatten, og de har også opparbeidet seg en status som et av vår tids mest vitale rockeband. Denne konserten er for et sittende og lyttende publikum, og bandet gleder seg veldig til nok en gang å kunne møte sitt publikum på denne måten.

Arrangør: Stageway og 929 Produksjon AS

Billetter kr 625,- / showmeny kr 1.144,-

Showmeny består av billett til showet, samt tre-retters middag i Scene 5 før forestillingen. Kan dessverre ikke kjøpes på web, da bord må reserveres.

Dersom du ikke ønsker showmeny, men allikevel ønsker å reservere et bord i Scene 5 kan du klikke her

ARRANGEMENT: