Kundeklubb-rabatt!

HALVDAN SIVERTSEN – PÅ TUR OPP OG TURNÉ

ONS 2. APR KL. 19.00 Teatersalen BILLETTER KR 690,-

Kjøp billett Legg til i kalender

En av mesterne innen norsk visesjanger, Halvdan Sivertsen, får tydeligvis ikke nok av å møte sitt store publikum. Og de får ikke få nok av ham. Nå inviterer Halvdan til nye musikalske møter i konsert- og kulturhus over hele landet.

Med seg på veien har Halvdan sitt faste band og crew, noe som garanterer at sangene hans får den aller beste innpakning. Fra det lyriske, vakre og lavmælte til heftig og rocka backing. Med mye flerstemt koring, og med lyd- og lysdesign fra øverste hylle.

«Bandet mitt er A-laget. Kunne ikke ønsket meg bedre musikere. De bidrar med så mye kreativitet, sjangerforståelse og engasjement at jeg aldri føler at konsertene blir rutinepreget. Det skjer store og små musikalske overraskelser og nyanser på hver eneste konsert, som sender smil oss imellom, og som publikum ofte får med seg. De registrerer bandets unike spilleglede og responderer på den. Av og til blir jeg helt rørt». Halvdan Sivertsens liste over udødelige låter er lang, så det er nok å ta av, og publikum vil ikke bli skuffet. Og Halvdan kan melde om et bandet er spillesugne og gleder seg – masse!

Bandet:
Halvdan Sivertsen - vokal og gitar
Håvar Langaas Bendiksen - div gitarer og vokal
Terje Nohr - div gitarer og vokal
Trond Viggo Solås - bass og vokal
Johannes Winter Farstad - keyboards og vokal
Rune Mathisen - slagverk   og vokal

Arrangør: Stageway og Lillestrøm Kultursenter

Billetter kr 690,- / medlem kr 665,- / showmeny kr 1.184,-

Showmeny består av billett til showet, samt tre-retters middag i Scene 5 før forestillingen. Kan dessverre ikke kjøpes på web, da bord må reserveres.

Dersom du ikke ønsker showmeny, men allikevel ønsker å reservere et bord i Scene 5 kan du klikke her

ARRANGEMENT: