CITY RHYTHMS – BYRYTMER MED NORSK BALLETTINSTITUTT

Lør 27. apr - søn 5. mai 6 arrangement Stjernesalen, Teatersalen BILLETTER KR 325,-

Billettsalget starter søndag 7. apr 2024 kl. 22.01

Velg dato og kjøp billett

Velkommen til Norsk Ballettinstitutt sin årlige store elevforestilling!

Hvert år i april/mai har ballettskolen sin store danseforestilling på Lillestrøm Kultursenter, hvor danseelever fra studioene deres på Lillestrøm, Stovner, Løren og Majorstua er med. Til sammen skal ca. 800 dansere innom scenen!

I år er tittelen «City Rhythms», og skolens dyktige pedagoger og koreografer tar utgangspunkt i bylivet og alt man kan finne der, når de lager danser til elevene sine.

Danserne du vil få se på scenen er fra 4 år og oppover, og alle skolens dansesjangre er representert; barneballett, klassisk ballett, jazzdans, hip hop, moderne dans, akrobatikk, musikaljazz og breakdance.

Hver og en av forestillingene vil bli unik i og med at de ulike numrene varierer fra show til show. Men NBI lover en forrykende danseforestilling hvor du får oppleve lokale dansetalenter i alle aldre.

Nå gleder både elever, pedagoger og foresatte seg veldig til å vise frem de dyktige danserne på scenen igjen. La våre små og store dansere gi deg en herlig danseopplevelse, velkommen til «City Rhythms»!

Foto: Victoria Francisca Foto

Arrangør: Norsk Ballettinstitutt

Billetter kr 325,- / barn kr 200,-(3-16 år) / familie (2v+2b) kr 920,-

ARRANGEMENT:

Billettsalget starter søndag 7. apr kl. 22.01