NØTTEKNEKKEREN

ONS 21. DES KL. 19.00 TEATERSALEN BILLETTER KR 670,-

Kjøp billett

I desember 2021 kommer Moscow Art Ballet Theater til Lillestrøm med en av verdens mest kjente balletter: «Nøtteknekkeren»!

Den magiske forestillingen forbindes ofte med jul og vinterhøytiden. Den er ikke kun en ballett, men også et juleeventyr mange holder kjært.

Det opprinnelige eventyret ble skrevet av den tyske forfatteren E.T.A. Hoffman i 1816. Nesten 50 år senere, skrev den franske forfatteren Alexandre Dumas en ny versjon av Hoffmans eventyr. Dumas sin versjon ble i 1892 gjort til en ballett med Peter Tsjajkovskijs vakre, fengende musikk og koreografi av Marius Petipa.

Siden den tid, har «Nøtteknekkeren» blitt en av verdens mest kjente balletter. Det fascinerende eventyret om lille Clara, den onde musekongen, og den modige nøtteknekkeren appellerer til både barn og voksne. Forestillingen blir årlig oppført på teater- og operascener over hele verden. Nå kommer den Lillestrøm Kultursenter!

Mer om Moscow Art Ballet Theater
Moscow Ballet Theater er et balletteater som turnerer både i Russland og Europa, med klassisk ballett på repertoaret. Danserne er uteksaminert fra Moscow State Academy of Choreography og Vaganova Ballet Academy i St. Petersburg.

Forestillingen varer 2 timer og 15 minutter, inkludert 20 minutters pause.

Arrangør: Moscow Art Ballet Theater

Billetter kr 670,- / barn under 14 år kr 575,- / grupper over 4 personer kr 575,-

FORESTILLINGER:

Onsdag 21. desember kl. 19.00 Kjøp billett