TØYSER JULA INN 24

FRE 13. DES KL. 18.30 Teatersalen BILLETTER KR 540,-

Kjøp billett Legg til i kalender

Et latterlig og musikalsk juleshow med Gustav Nilsen, Paul Håvard Østby, Jonas Rønning, Jan Martin Johnsen og Torbjørn Dyrud.

Tøyser Jula Inn er et usedvanlig artig juleshow med parodier, stand up, sketsjer og musikalsk humor i et forrykende tempo.

Førjulstida kan være stressende. Gaver skal kjøpes, kaker skal bakes, huset skal vaskes. Da er det fort gjort å glemme det jula egentlig handler om, nemlig tøys og latter.

Så slipp handleposene og vaskefilla. La gorojernet hvile mens du trimmer lattermusklene. Sikre deg billetter i god tid, for når disse gutta tøyser jula inn blir det garantert både mye folk og mye moro!

Gustav Nilsen
Ettertraktet komiker med krøller og over 100 parodier i beltet. Vinner av komipris. Ses stadig i en sofa på TV. Var «overraskende smart» på Alle mot alle. Tok Oslo med storm med Urbane Totninger i fjor. Gustav spiser ribbe minst seks ganger før juleaften.

Paul Håvard Østby
Komiker og Urban Totning. Lang mann med lang karriere. Spilt i, og skrevet, mer enn 30 humorshow. Nominert til flere komipriser. Håkon Skaug har en tendens til å dukke opp når Paul er i nærheten, men de har aldri vært samtidig på scenen. Merkelig. Paul er en humormester som elsker ribberester.

Jonas Rønning
Erfaren komiker kjent for megafon, hysteriske parodier og figurer. Nominert til komipris. Seriøst artig skuespiller med flere roller på diverse osloteatre. Hjernen bak Hønefossrevyen. Spiser gjerne italiensk julekake hele vinteren. Smula varer helt til påske.

Jan Martin Johnsen
Svært dyktig skuespiller og komiker med bakgrunn fra Teaterhøgskolen. Vinner av Komipris. Har spilt mye med Hege Schøyen og høstet masse skryt for sin innsats i Så som i himmelen og Moulin Rouge. Jan Martin er veldig blid til å være så glad i surkål.

Torbjørn Dyrud
Musikalsk geni som lager egen musikk, mekker korverk og holder foredrag. Ikke nominert til komipris, men til den internasjonale Grammyprisen. Kapellmester og sterkt delaktig i showsuksessen Urbane Totninger. Torbjørn elsker julens buskap, særlig pinnekjøtt.

PS: Ingen av artistene på scenen har jukset på masteroppgave. Kanskje ikke så rart, siden ingen av dem har skrevet masteroppgave. Men det hender de bruker lovlige hjelpemidler.  Jonas har flere ganger brukt tannbørste. Gustav brukte rettetang en gang i 2008. Det har aldri gjentatt seg. Jan Martin krøllet håret i hele 2023. Paul har iblant støttebandasje på armen mens Torbjørn har lagt ut tarmen.

Arrangør: Seriøst Firma AS

Billetter kr 540,- / showmeny kr 1.049,-

Showmeny består av billett til showet, samt tre-retters middag i Scene 5 før forestillingen. Kan dessverre ikke kjøpes på web, da bord må reserveres.

Dersom du ikke ønsker showmeny, men allikevel ønsker å reservere et bord i Scene 5 kan du klikke her

 

ARRANGEMENT: