Kundeklubb-rabatt!

ØRJAN BURØE

FRE 8. NOV KL. 19.00 Teatersalen BILLETTER KR 420,-

Kjøp billett Legg til i kalender

Ta del i en kveld med både latter og ettertanke i Ørjan Burøes fjerde stand-up forestilling, «Sjalu». Denne forestillingen er en unik blanding av Ørjans signaturhumor og dypere refleksjoner rundt det komplekse og ofte alvorlige temaet sjalusi. Med sin evne til å vekke latter samtidig som han berører hjertestrenger, tar Ørjan publikum med på en reise gjennom de humoristiske og de mer seriøse sidene av sjalusi.

Han deler personlige anekdoter og skarpe observasjoner, og kaster lys over hvordan sjalusi ikke bare er kilde til komiske misforståelser, men også et speil av våre innerste usikkerheter og lengsler.

Denne forestillingen inviterer til latter, men også til refleksjon, og tilbyr et unikt perspektiv på en følelse som berører oss alle. «Sjalu» er ikke bare en forestilling, men en opplevelse som både underholder og gir innsikt. Sikre deg en billett for en kveld som balanserer humor med hjertevarmende ærlighet og gir et dypere blikk på sjalusiens mange ansikter.

Arrangør: Burøe AS og Lillestrøm Kultursenter

Billetter kr 420,- / medlem kr 400,- / grupper over 8 personer kr 400,- / showmeny kr 919,-

Showmeny består av billett til showet, samt middag i Scene 5 før forestillingen. Kan dessverre ikke kjøpes på web, da bord må reserveres.

Dersom du ikke ønsker showmeny, men allikevel ønsker å reservere et bord i Scene 5 kan du klikke her

ARRANGEMENT: