– Vi er sammen i kampen om å dra folk ut av sofaen

Hvorfor er Romerike Sparebank og Strømmen Sparebank generalsponsorer av Lillestrøm Kultursenter?

– Det er en gledens dag! Våre to store, engasjerte lokalebanker har signert en sponsoravtale for ytterligere tre år, jubler Glenn Due-Sørensen. Han er salgssjef for Lillestrøm Kultursenter og setter enormt pris på både den økonomiske støtten og samarbeidet med de to store lokalbankene.

– Romerike Sparebank og Strømmen Sparebank er de mest trofaste samarbeidspartnerne det går an å oppdrive. De støtter oss i tykt og tynt, noe som betyr utrolig mye for oss i vår hverdag med å skape gode kulturopplevelser for publikum. Denne støtten kommer alle som benytter kultursenteret til gode.

Beriker byen og skaper store ringvirkninger
Jørgen Sigernes er markedsansvarlig for Romerike Sparebank. Han mener at Lillestrøm Kultursenter gjennom sin solide drift og varierte program i stor grad beriker byen.

– I tillegg til at publikum tilbys flotte opplevelser, får de lokale restaurantene og butikkene i Lillestrøm besøk både i forkant og etterkant av forestillingene til kultursenteret. Ringvirkningene er store, og det skaper en levende by. 

Sigernes mener det er avgjørende å ha et profesjonelt kultursenter i byen, som tilbyr en scene for både store og små utøvere.  

– Denne muligheten betyr mye for alle aktører og fungerer som et springbrett for en videre karriere for noen. Tilbudet er variert og spennende, og mange opplevelser setter seg dypt i hjertene våre.  Som en lokal bank i Lillestrøm kommune ser vi det som helt naturlig å fortsette vårt engasjement som sponsor for Lillestrøm Kultursenter.

Best på å skape et pulserende kulturliv
Dan Borgersen, salgs- og markedssjef i Strømmen Sparebank, er hundre prosent enig med Sigernes.

– Vi i Strømmen Sparebank velger å støtte Lillestrøm Kultursenter økonomisk, fordi det styrker lokalsamfunnet vårt. Vi har alle behov for flotte, kulturelle opplevelser og et trygt og godt fellesskap. Lillestrøm Kultursenter er rett og slett de beste til å skape et pulserende kulturliv i kommunen vår – som igjen skaper et levende og attraktivt bomiljø, sier Borgersen.

Fornøyd er også daglig leder ved Lillestrøm Kultursenter, Lars Otto Ullereng, som mer enn gjerne byr på sitt favorittsitat:

– Vi er sammen i kampen om å dra folk ut av sofaen og inn i våre saler. Denne solide støtten fra våre generalsponsorer bidrar til en fortsatt sunn og god drift hos oss, og gir oss mulighet til å tilby publikum enda flere fantastiske teaterforestillinger, konserter, musikaler, standup og foredrag i tiden fremover. På vegne av alle oss på Lillestrøm Kultursenter og særlig vårt fantastiske publikum, sier vi TUSEN TAKK for støtten og velkommen på forestilling!

Romerike Sparebank og Strømmen Sparebank forlenger sitt engasjement på Lillestrøm Kultursenter og blir stolte «generalsponsorer».
F.v. Dan Borgersen (Strømmen Sparebank), Lars Otto Ullereng og Glenn Due-Sørensen (Lillestrøm Kultursenter) og Jørgen Sigernes (Romerike Sparebank).