LILLESTRØM STORBANDFESTIVAL

Fre 18. okt - lør 19. okt 2 arrangement Hele huset, Stjernesalen BILLETTER KR 300,-

Velg dato og kjøp billett

Lillestrøm storbandfestival ønsker publikum og storband fra hele landet velkommen til ny storbandfestival. Årets festival avholdes fredag 18. og lørdag 19. oktober i Lillestrøm Kultursenter, og på programmet står hele 18 konserter.

Lillestrøm storbandfestival kan nok en gang presentere en festival fylt av konserter med stor musikalsk spennvidde og mange sterke navn på plakaten. Oslo Jazz Ensemble med fyrverkeriet Ola Kvernberg, Sandvika storband med vår internasjonalt anerkjente saksofonist Tore Brunborg, Ett Fett storband med Lava-vokalist Leif Anders Wentzel, samt legendariske Stein Ingebrigtsen er bare noen av de du kan høre på årets festival.

Storband er ikke en sjanger, men en besetning
De musikalske ytterpunktene representeres i år ved Romsås storbands «Glenn Miller & The Army Air Force Band» på den ene siden, og Jacks Funk Ungdomsstorband med moderne og fengende funk på den andre. Mellom disse finner du f.eks Sintefstorbandet med en hyllest til Herb Alpert & Tijuana Brass, Skedsmo storband med Steely Dan låter, Sørum storband med Elton John repertoar, eller originalskrevet musikk av kapasiteter som Kathrine Windfeld, Kristoffer Kompen eller Oscar Utterström. Ungdommene er også godt representert gjennom Lillestrøm kulturskoles Young Horn Big Band, og festivalens eget Spillcamp storband. Festivalen gir publikum mange valgmuligheter, og viser at storband ikke er en sjanger, men en besetning som kan spille hva som helst.

To dager – 18 storband
Storbandfestivalen tar i bruk hele Lillestrøm Kultursenter, og presenterer konserter med i alt 18 storband fordelt over to dager. På åpningskonserten fredag 18. oktober presenterer vi tre konserter i Stjernesalen, mens lørdag spilles det hele 15 konserter fra kl. 17.00 til rundt midnatt, fordelt på kultursenterets 4 scener. Og det beste av alt er at man kan rusle fra den ene scenen til den andre, og høre akkurat det man har lyst til. Vil du ha med deg alt anbefales det å kjøpe festivalpass!

Full oversikt over konsertene, spilletider og presentasjon av bandene finner du på www.storbandfestival.no

For spørsmål, kontakt festivalsjef Eirik Gaaseide på tlf. 975 68 058 eller e-post styret@storbandfestival.no

Arrangør: Lillestrøm storbandfestival

Billetter:

Festivalpass begge dager kr 600,- / barn og student kr 300,-(velg billetter fredag for å finne denne kategorien)

Kun fredag kr 300,- / barn og student kr 150,-

Kun lørdag kr 400,- / barn og student kr 200,-

ARRANGEMENT: