Billettsalg via Lillestrømbibliotekene

LILLESTRØM KULTURKONFERANSE

ONS 25. OKT KL. 09.30 Stjernesalen FRI ENTRÉ

Åpent arrangement

Velkommen til Lillestrøm kulturkonferanse!

I uke 43 skal Lillestrøm Kultursenter, i samarbeid med aktørene i kulturkvartalene, arrangere en høstfest som er fullstappet av kulturaktiviteter. I denne uka er Lillestrøm kulturkonferanse sentral. Årets konferanse har fått tittelen «Var dette verdt å få med seg? Kvalitet i kulturopplevelser og kuratering».

Programmeringen av kulturkonferansen tar utgangspunktet i følgende spørsmål: Hvilket ansvar har kommunen for at alle innbyggere skal ha tilgang på kulturopplevelser innenfor ulike kunst- og kulturuttrykk? Forholdet mellom kommune, fylke og stat – hvem har ansvaret for bredde og mangfold? Lillestrøm kommune ble 20. juni kåret til Norges kulturkommune 2023-2025, noe som vil være tema på den ene parallellsesjonen.

Konferansen retter seg mot offentlig sektor, ansatte i kulturinstitusjoner, kunstnere, kulturaktører og frivillige organisasjoner. NOKU og fylkesbiblioteket bidrar som medarrangører på to parallelsesjoner.  

I år utvides konferansen til å ha både et dagsprogram og et heldagsprogram med treretters festmiddag, artistsamtale og konsert. Man kan velge om man bare vil delta på dagen eller få med seg hele programmet. Konferansen er en del av Litt av en fest – Nedre Romerike litteraturfestival, og vi håper så mange som mulig også vil få med seg arrangementene som skjer dagen etter.  
 
I år får du møte aktører som Kulturtanken, Riksteateret og Kulturdirektoratet. Du får også høre spennende samtaler med blant andre Audun Vinger, May Brit Støve, Danby Choi, Ida Elisassen Coker, Tobias Santelmann og Trine Kjuus. 

Håper du har lyst til å komme, og del også gjerne med kollegaer og andre som kan vært interessert.

Arrangør: Lillestrømbibliotekene

Henvendelser i forbindelse med konferansen kan rettes til prosjektleder Henning Mongstad på e-post: henning.mongstad@lillestrom.kommune.no

ARRANGEMENT: