Kundeklubb-rabatt!

JULESKURKEN

Tor 14. des - søn 17. des 6 arrangement Stjernesalen BILLETTER KR 450,-

Velg dato og kjøp billett

En morsom og spennende julemusikal for hele familien!

Familiemusikalen «Juleskurken» er årets juleforestilling på Lillestrøm Kultursenter. Det er niende gang forestillingen settes opp hos oss. «Juleskurken» er proppfull av humor, fengende musikk og dyktige skuespillere som skildrer kampen mellom det gode og det onde. Forestillingen er en helaftens julemusikal for store og små i alderen 3–100 år.

Handlingen er fylt med spenning, moro og musikk – og fremfor alt julestemning!

Juleskurken en sentral skikkelse i stykket. Hans eskapader skaper både forvirring og fortvilelse, spesielt hos Julenissen som selv havner i trøbbel.

Det hele starter hjemme hos Ingrid og pappaen hennes lille julaften. Ingrid er utålmodig og venter på at julaften skal komme med pakker og stas. Etter at Ingrid, pappa og farmor har sovnet gjør den fryktede Juleskurken sitt inntog i huset. Sammen med sin assistent Piperenseren stjeler han alle pakkene som ligger under treet.

Juleskurken og Piperenseren jobber egentlig sammen med de andre lekemakerne og er travelt opptatt med å gjøre ferdig alle pakkene som skal i sekken til Julenissen. Juleskurken er lat og gidder ikke å jobbe selv, derfor stjeler han heller gaver som han putter i sekken til Julenissen. Julenissen og lekemakerne aner ingenting om Juleskurkens dobbeltliv. De tror han er en helt vanlig, men dog noe lat, lekemaker. Riktignok har de alltid lurt på hvordan Juleskurken kan vente helt til den siste natten med å jobbe, men de har slått seg til ro med forklaringen om at han lager sine leker etter at alle de andre har sovnet lille julaften.

De virkelige problemene oppstår når Julenissen er ute og leverer julegaver til barna på julaften. Da oppdager både han og de andre at det er noe som ikke stemmer. Dermed starter jakten på Juleskurken! 

Idé og originalmanus: Jan M. Moberg
Musikk og arrangement: Arne Iversen

Regi: Morten Bergheim
Koreografi: Marte Sveinall
Lyddesign: Petter J. Ringstad / Lydtekniker: Camila Luque
Lysdesign: Øyvind Grimstad / Lystekniker:  Linn Sæther
Kostyme og sminke: Jeanette Gjestvang
Scenograf: Stein Eriksson
Scenemester: John F. Johannsen
Sceneteknikere: Karianne Quille, Jon Olav S. Gulbrandsen, Linn S. Eriksson

I rollene:
Juleskurken: Håkon Thorstensen Nielsen
Piperenseren: Morten Bergheim / Brynjar Nærø (alternerer)
Ingrid: Emeline Fagerberg Nilson / Mina Gulbrandsen Larsen (alternerer)
Farmor: Anne Gommerud
Pappa: Børge Pallesen
Politimesteren: Lars Christian Wahlberg
Ruff: Jan Edison Leyton Fergestad / Oskar Konrad Fjelstad-Bergheim (alternerer)
Julenissen: Mattis Woxen
Julie: Guro Lillegård Bjørnslett / Signe Eidsheim (alternerer)

Lekemakere:
Sofie Åleskjær, Lukas Kleven Godske, Charlotte M. Rones, Live Nordeng Carlsen, Matilda Mosand-Christiansen, Silje Grønn Iversen, Aila McEvitt Bråthen, Isabella Zeller Molavi, Jonathan Hannevik, Mari Skretting, Maja Tørnblad Sameien, Mathilde Berg Green, Isak Jul Ringstad, Pernille Sund Selstad, Amalie Moen Johansen, Carmen Natalija Hansen, Thea-Mylén Johansen Monge, Silje Hauge Kjerstad, Alma Eidhagen, Hanna Eidhagen, Kristian Bergkvam, Mille Fjeld-Johannessen, Isabell Fjeldstad, Elinor Martinsen Elvestrand, Rania Alkufrini, Julie Persvangen, Mie Emilie Borgersen, Silje Andersen, Ine Louise Faleby, Nora Olea Ødegård Grythe, Hedda Støtterud, Thea Joranger, Magnus Fjeldstad-Bergheim 

Forestillingen varer i ca. 2 timer og 15 min. inkl. pause

Arrangør: Lillestrøm Kultursenter etter avtale med Wonder Works AS

Billetter kr 450,- / barn t.o.m. 15 år kr 375,- / medlem kr 420,- / grupper fra 4 personer kr 400,-

Juleskurken er støttet av Lillestrøm Delta, IOGT Concordia og Lillestrøm kommune.