Kundeklubb-rabatt!

JUL MED FAT FRED & THE POSSUMHUNTERS

LØR 16. NOV KL. 19.00 Teatersalen BILLETTER KR 495,-

Kjøp billett Legg til i kalender

HEI, HØR A!! «En annerledes jul» er tilbake på Lillestrøm Kultursenter!

Feire jul sier du? Jaja, det blir sikkert en fin avslutning på året som har gått det. Men før du bretter opp ermene for nok en gang å krangle med svigermor, som klager på at svoren er bløt og kalkunen er tørr. Før ungene river ned alt av julepynt du har brukt fjorten dager på å henge opp, fordi rampenissen ba dem om å gjøre det. Og før barskapet ditt blir å anse som tørrere enn Sahara, fordi onkel Geir BARE skulle smake på sinnabrusen din.

Senk skuldrene og knyttnevene, kom deg til Lillestrøm Kultursenter denne kvelden. Her vil du komme i harmoni, oppleve musikalske krumspring og kjenne tårene presse seg på av den silkemyke atmosfæren. 

Fat Fred & the Possumhunters med gjester er her for deg. KOM!

Kveldens gjester er:

  • GAUTE LEIN, vokalist og frontfigur i det folkekjære bandet STAUT. Gaute kan ingen noter, men har klart seg lenge med fire akkorder, hår på brystet og masse energi. Her er det som oftest full spiker både på sang og sjølvutviklet fotarbeid.
  • Vokalisten og gitaristen ERIC SLIM ZAHL lagde hip-hop-album i et slitt studio i Stavanger da Stavanger Bluesklubb tok kontakt og lurte på om han ikke hadde lyst å spille blues en kveld? Eric ble med. Og ble i bluesen. Og der har han vært siden. Han har spilt over 50 konserter i ulike europeiske land siden 2016 ved sist opptelling.
  • KIRSTI SØRLIE HANSEN jobber som sanger og skuespiller og har opptrådt på de fleste scener i Lillestrøm. Hun har en rekke roller og konserter på CV-en og er en allsidig sanger med lang fartstid i bransjen.

Arrangør: Fat Fred & the Possumhunters og Lillestrøm Kultursenter

Billetter kr 495,- / medlem kr 475,- / student kr 475,- / grupper over 8 personer kr 475,- / showmeny kr 994,-

Showmeny består av billett til showet, samt middag i Scene 5 før forestillingen. Kan dessverre ikke kjøpes på web, da bord må reserveres.

Dersom du ikke ønsker showmeny, men allikevel ønsker å reservere et bord i Scene 5 kan du klikke her

Gaute Lein
Eric Slim Zahl Foto: Christophe Losberger
Kirsti Sørlie Hansen

ARRANGEMENT: