ALEJANDRO FUENTES, CHRIS MEDINA & EIRIK NÆSS

SØN 17. DES KL. 19.00 Teatersalen BILLETTER KR 495,-

Kjøp billett Legg til i kalender

Suksessen fortsetter: Artistene Alejandro Fuentes, Chris Medina og Eirik Næss, samt multiinstrumentalist Lars Støvland legger nok en gang ut på juleturné. De serverer velkjente perler fra originalrepertoaret samt spennende og nye versjoner av klassisk julemateriale.

Alejandro Fuentes hadde i årevis et dårlig forhold til julen etter at foreldrene skilte lag på selveste julaften da han var 5 år. Det var først med egen familie og en kone som elsket julen at han tok høytiden tilbake. I 2019 fikk han virkelig juleånden over seg og lagde sin første juleplate til strålende mottakelser. I 2023 er Alejandro i tillegg aktuell i «Melodi Grand Prix» og «71 grader nord». 

Chris Medina kom som lyn fra klar himmel inn i det norske folks hjerter med megahiten What Are Words i 2011. Siden den gang har han etablert seg med en suksessrik og folkekjær juleturné, som først så dagens lys i 2016. I 2021 kom julesangen Every Christmas Brand New - sangen om å oppdage julen på nytt gjennom sin nå 6 år gamle datters øyne. 

Du har sett Eirik Næss som musiker i programmer som Stjernekamp og Hemmelige Duetter, og som deltaker i Idol, Beat for Beat og Melodi Grand Prix. Etter deltakelsen i sistnevnte konkurranse i 2023, ble han A-listet på P1 og P3 store deler av våren og tok for alvor plass i folks bevissthet. Han ar i tillegg turnert med egne prosjekter som Bisån og The New Death Cult, og som musiker for Markus & Martinus, Witchcraft mm. 

Med seg har de også musiker Lars Støvland (Halva Priset, Klondike mm) på piano, trommer og bass. 

Konserten varer i ca. 80 minutter

Arrangør: Post Covid Production AS

Billetter kr 495,- / barn kr 150,- / honnør kr 300,- / student kr 250,-(studentbevis må fremvises)

ARRANGEMENT: