Referanser

Det er alltid hyggelig med gode tilbakemeldinger etter et arrangement. Her kan du lese sitater fra noen fornøyde kunder


Lillestrøm Kultursenter må være et av landets aller beste steder å arrangere et event. Absolutt alle fasiliteter; til møter, samlinger, mat, kultur, show og fest. Og på toppen av det hele en fantastisk gjeng som står på hodet for å levere.Så på alle mulige måter, tusen takk.

John Tørres Thuv, administrerende direktør Ark bokhandel AS

Med sine fasiliteter og servicenivå er Lillestrøm Kultursenter som skapt for events og kundearrangementer! Som debutant på scenen var det også en fornøyelse å møte staben ved kultursenteret i Lillestrøm.
John Harald Hansen, partner Svindal, Leidland, Myhrer & Co AS

Flotte lokaler, hyggelige mennesker, profesjonell oppfølging og vel ivaretatt - vi kommer gjerne tilbake.
Anita Eriksen, markedskoordinator Lillestrøm Sportsklubb

Det er betryggende å legge konferanser, små og store, til Lillestrøm Kultursenter; servicen er upåklagelig, maten er god og det er alltid noen å spørre om det oppstår uventetde situsajoner i programmet (...og det hender det jo at det gjør).
Berit Kjeldseth Arntzen, Kunnskapsbyen Lillestrøm

Tusen takk til Lillestrøm Kultursenter som åpnet sine dører for at vi kunne lage “Dansefeber”. Hver uke tok dere i mot mer enn 1000 publikummere på en meget profesjonell måte. For ikke å snakke om alle danserne og crewet som følte at de var hjemme når de kom til dere :-) Flotte lokaler, fantastisk betjening og et sted vi gjerne kommer tilbake til.
Evelina Mori, Production Manager TVNORGE AS

Lillestrøm Kultursenter, et perfekt valg for en flott middag med kunstneriske innslag! Nydelig mat, flott oppdekking og topp underholdning! Opplevelsen i Stjernesalen imponerte gjestene fra hele verden!
Øistein Leren, Generalsekretær Norges Gymnastikk- og Turnforbund