3

VINTERMYGGEN UNG - SIGNE EIDE / OSCAR MONSRUD & COMPANY

En konsertscene av, for og med ungdom. Variert musikk, kule folk og god stemning, hele høsten 2018!

Signe Eide (21) er et resultat av musikkbyen, mange hundre live-gigs de fleste steder i Oslo og på flere festivaler - blant annet Slottsfjell, Trænafestivalen og Piknik i parken. NRKP3s Ruben Gran lurer på om hun er Norges egen Adele, mens Lissie har hatt henne som support act på Rockefeller, Sentrum Scene og i konserthus landet rundt.

EP-debuten «I am Fever» ble sluppet på Kulturhuset i 2016, og allerede i august samme år fulgte singlen «Heaven». I 2017 slapp hun et minialbum «Simple / Heavy» og singelen «Liar».

Signe Eide har sterke uttrykk, og gjør sterkt inntrykk. En moden vokal på catchy melodier og sanger som rører deg og fester seg. En gammel og rå stemme i en ung kropp som formidler låter langt over bristepunktet.

-« ..et slags datterselskap av den fiktive fusjonen PJ Harvey-Joni Mitchell-Bon Iver-Jeff Buckley. Og det funker som bare fy. Hun kan sitt håndverk og hun har allerede funnet sitt helt eget sound, trass sin unge alder. Denne musikken er født frem av et intenst behov for å skape. ...  En smerte som liksom bare MÅ finne sin vei ut i verden.» (Cesilie Holck, trafo.no)

Oscar Monsrud er en singer/songwriter som opererer i landskapet pop, rock, amerikana og roots. Han er en av de mest spennende unge artister innenfor denne sjangeren og har på tross av sin unge alder(18år) allerede spilt på store scener og høstet skryt fra flere annerkjente musikere. Oscar har hentet mye inspirasjon fra gamle legender som The Band, Neil Young, Otis Redding, Bob Dylan, Van Morrison og flere andre 60- og 70-talls helter. Med energiske låter med stor dynamisk variasjon loves det et show utenom det vanlige.

Senhøsten 2017 gikk han i Snaxville Recordings(Maarud Brødrenes studio) og spilte inn fire singler produsert av Henrik Maarud og Bendik Brænne. Første singel slippes i mai og arbeidet med debutplata er allerede i gang.

Oscar har med sitt fremragende band tidligere stått på scener som John Dee og Connect. Bandet byr på trøkk i haugevis med både steel-gitar og skrikende hammond-orgel.

Vintermyggen UNG støttes av IOGT Concordia, er rettet mot ungdom og er rusfrie.

Garcòn serverer kake!

Dørene åpner kl. 19.00, første band går på scenen kl. 19.30.

Ingen aldersgrense

Arrangør: Vintermyggen

Billetter kr 100,- / student kr 50,-

_
_
_