3

VINTERMYGGEN - TOBIAS RUUD/ELVARHEIM/MOTORHAVARI

Elvarheim leverer fjellstø og jordnær rock med finurlige tekster på brei dialekt og Motorhavari er en powertrio som speller og låter som de heter. I tillegg progressive og jazza. Sånt blir det moro av!

Tobias Ruud er 14 år gammel og bor på Leirsund. Han har spilt gitar siden han var 7 år gammel og er veldig glad i blues. Han hører mye på Stevie Ray Vaughan, John Mayer, Rooben Ford og Jimi Hendrix. Sist sett på hovedscenen på Torvet hvor han imponerte stort i samspill med Frode Alnæs og Dance with a Stranger.

Elvarheim er et hardtarbeidende band som består av rutinerte musikere med bred erfaring fra flere stilarter og bandkonstellasjoner. Bak seg har Elvarheim 3 album/ep-utgivelser som sammen med de siste singelutgivelsene viser en rivende utvikling i hvordan bandet låter. I disse dager forbereder bandet innspilling av nye låter som i løpet av 2019 skal bli til et album. Elvarheim har i løpet av årene formet et særpreg i sitt lydbilde som skiller seg ut i mengden av band i samme eller nærliggende sjangre. Bakteppet er rock, men lappet sammen av både trønderrock, 70-tallet, køntry og americana. Det er aldri tvil om at det er Elvarheim du hører. Her er det gnistrende gitarer, brusende orgel og et bunnsolid komp. Refrengene er store, melodiøse og fengende. Sist og ikke minst leverer Elvarheim finurlige tekster på brei dialekt som forteller, om ikke hele, så i alle fall noen bruddstykker av eller tankespinn omkring historier. Det handler om folk, og folk kan man som regel kjenne seg igjen i.

Stig Terje Inderberg - vokal, gitar
Rolf Vlietman - tangenter, kor
Egil Magne Hjelanes - trommer
Gunder Hammersborg Søgård - gitar
Kay Hendrix Holen - bass, kor

Motorhavari er en powertrio som speller og låter som de heter. I tillegg progressive og jazza. Sånt blir det moro av!

Dørene åpner kl. 19.00, første band går på scenen kl. 19.30.

Ingen aldersgrense

Arrangør: Vintermyggen

Billetter kr 150,- / student kr 50,-

_
_
_