2

VIDAR SANDNES – «SLIK JEG SER DET»

Der andre ser hverdag, ser ofte Vidar Sandnes fotokunst. Det kan være en åkerlapp som kveldsola generøst lyslegger, silhuetten av to mennesker som vandrer langs Flomvollen eller fronten på en mosegrodd Simca.

Vidar Sandnes (52) er utdannet elektriker, oppvokst i Lillestrøm og bor i Rælingen. Fotoapparatet er alltid med. Fotografen er nesten alltid «på vakt». De beste motivene kan være rundt neste sving, kan gjemme seg bak et villniss av hverdagsligheter, kan vare i få sekunder - som når et lynnedslag en mørk kveld lyser opp både himmel og jord.

Interessen for fotografering resulterte i at han i 2008 hadde sitt første foto på trykk i Romerikes Blad, der han har vært frilanser siden. Han leverer også bilder til blant annet Dagens Medisin og Nationen.

Blant mange fotomotiver har Vidar Sandnes noen favoritter.
– Jeg har en forkjærlighet for landskapsbilder, og gjerne når naturen viser seg frem med vær og naturfenomener som lyn og nordlys. Har ennå ikke fotografert nordlys i Nord-Norge, men det eventyrlige lysfenomenet dukker også opp på Romerike en sjelden gang. Da står jeg klar med fotoapparatet. Mektig og fascinerende!

Velkommen til fotosalgsutstilling i Lillestrøm Kultursenters foajé, med åpning fredag 13. november kl. 16.00 (NB! Påmelding til Vidar Sandes direkte).

 

_
_
_