1

TO RUSTNE HERRER - SISTE DANS

«To rustne herrer» begynte som en intern vits i studio for 25 år siden.

Jonas Fjeld var i studio for å gjøre ferdig sin andre norske plate med tekster av Ole Paus da Ole kom inn og ble stående og lytte til Fjeld som sang «Sett bagen fra deg». «Hva synes du?» spurte Fjeld.

«Jeg synes at vi kan ta med oss hver vår gitar og kalle oss To Rustne Herrer!» sa Ole. Alle lo.

Men det som begynte som en vits i studio, er i dag et begrep over hele landet. Sangene fra To Rustne Herrer er blitt allemannseie. Talløse par og enkeltpersoner har grått, ledd, forlovet seg, giftet seg, festet og skilt seg, paret seg, blitt døpt og begravet til og stått opp fra de døde til sanger fra To Rustne Herrer. Det holder å nevne sanger som «Engler i Sneen», «Tordensky», «Nerven i min sang», «Hun kom som en engel».... listen er bortimot uendelig.

Men alt har sin tid, og snart er tiden med To Rustne Herrer over. Sangene vil nok drive rundt på egenhånd en lang stund ennå, men de to herrene i skinn og bein takker for seg. Men før de trekker seg tilbake, vil de legge ut på en heidundrende siste reise. De vil hente frem alt det som en gang gjorde dem til allemannseie og invitere alle dem som gjorde livet til en fest til en siste dans. Og så kan livet gå videre.

Foto - Nina Djærff

Arrangør: Aronsen Booking & Management og Lillestrøm Kultursenter

Billetter kr 525,- / medlem kr 495,-/ showmeny kr 885,-

Showmeny består av billett til konserten, samt to-retters meny i Scene 5 før forestillingen. Kan dessverre ikke kjøpes på web, da bord må reserveres.

Dersom du ikke ønsker showmeny, men allikevel ønsker å reservere et bord i Scene 5 kan du klikke her

 

Billetter til TO RUSTNE HERRER - SISTE DANS

  1. Lør 13. feb kl 18:00 525 kr   STJERNESALEN Kjøp
  2. Søn 14. feb kl 18:00 525 kr   STJERNESALEN Kjøp
Vis hele programmet
_
_
_