1

SERIØST FIRMA PRESENTERER «TØYSER JULA INN»

Et latterlig og musikalsk juleshow med JONAS RØNNING, GUSTAV NILSEN, PAUL HÅVARD ØSTBY OG TORBJØRN DYRUD

De har hatt stor suksess på hver sin kant.

Jonas Rønning har vært en av Norges mest ettertraktede komikere i årevis og er grunnleggeren av braksuksessen Hønefossrevyen, Norges største sommerrevy. Jonas er en av Norges morsomste menn.

Gustav Nilsen er landets kanskje beste parodiker. Sammen med Jonas. Du ser Gustavs gossine krøller til stadighet på TV, og du hører stemmen hans på radio. Hele tiden. Om sommeren får han publikum til å gapskratte på Urbane Totninger, Norges desidert største sommershow. Gustav er en av Norges morsomste menn.

Paul Håvard Østby er sammen med Gustav hjernen bak Urbane Totninger, og sørger for at mer enn 33.000(!) ler seg skakke et telt i vannkanten på lille Kapp hver sommer. Paul har skapt noen udødelige figurer som publikum elsker, og han ble nominert til Komiprisen i 2017. Paul en av Norges morsomste menn.

Nå går altså tre av Norges morsomste menn sammen. De har hver for seg laget Norges største og beste sommershow og Norges største og beste sommerrevy. Nå skal de sammen lage det artigste og mest tullete juleshowet som noen gang har blitt laget. I november og desember drar de på turné og vil gi publikum parodier, stand up, sketsjer og musikalsk humor i et forrykende tempo.

Med seg på tangenter har de Torbjørn Dyrud, et musikalsk geni som er nesten like artig som han er flink på piano.

Så ta deg en pust i bakken i julestria. Slipp handleposene og vaskefilla. La gorojernet hvile mens du trimmer lattermusklene. Sikre deg billetter i god tid, for når disse gutta tøyser jula inn blir det garantert både mye folk og mye moro!

Arrangør: Seriøst firma

Billetter kr 460,- / grupper over 10 personer kr 415,- / showmeny 2-retter kr 785,- / showmeny 3-retter kr 885,-

Showmeny inkluderer billett til forestillingen, samt middag i Scene 5 før showstart. Kan dessverre ikke kjøpes på web, da bord må reserveres.

_
_
_