1

SMAK ÅRETS JULEØL MED ARNE HJELTNES

Foredrag med Arne Hjeltnes, julemiddag og juleølsmaksprøver. Du får bare ikke en bedre lørdagsefta enn det!

Arne Hjeltnes har reist landet rundt for å forstå mer av den norske ølrevolusjonen.  I løpet av noen få år har det dukka opp hundrevis av mikrobryggerier her i landet. Arne har vært innom 15 – 20 bryggerier i bygd og by for å treffe folka bak ølet. Boka tar for seg mange artige ølsorter, men det er de fargerike bryggerne som er hovedpersonene i boka. De er entusiaster  som har satsa mye, av og til alt, i trua på sitt eget brygg. Det er slike folk som har skapt den norske ølrevolusjonen. Gode galninger med ideer, folk som skaper noe.

Du vil finne mye godt øl i denne boka om gründerskap og entusiasme. Øl og brygg i bygd og by er ei bok å bli tørst av, og du kommer til å møta en gjeng du vil bli imponert over. Boka forteller også hvordan du kan lage ditt eget øl.

Arne Hjeltnes har skrevet 20 bøker. Han har vært engasjert i lokal mat både i bokform og i TV-serier. Denne boka om norske ølbryggere føyer seg inn i rekka av hans engasjement for det som gror av mat- og drikkekultur i bygd og by.

---

Billetter kr 600,-

Billetter kjøpes gjennom billettluka på Lillestrøm Kultursenter eller ring 64 84 55 50.

---

NB!
Vil du ha en virkelig heldagsopplevelse på Scene 5, så kan vi friste med Jazzkafé fra klokka 14.00! Bestill billett til den også, og du kan bli sittende hele dagen!

_
_
_