1

SILJE NERGAARD MED ESPEN BERG

Silje Nergaard feirer i 2020 30-årsjubileum som artist og har i den anledning innledet et spennende samarbeid med den dyktige jazzpianisten Espen Berg, som blant annet har mottatt Moldes Jazzstipend og regnes som en pianist i verdensklasse.

Sammen har de plukket sanger fra Siljes omfattende musikalske katalog med vakre, nedstrippede versjoner av hennes mest kjente materiale, blant annet Be Still My Heart, The Waltz, Japanese Blue og ikke minst Tell me Where You’re Going, som har resultert i albumet Japanese Blue.

Med sine snart 17 albumutgivelser bak seg, har Silje Nergaard turnert verden over med musikken sin, og låtene hennes blir stadig covret internasjonalt. Hennes utgivelse At First Light er, med sine over 140.000 solgte eksemplarer, Norges mestselgende jazzalbum gjennom tidene.

Duoen inviterer publikum til en nær, intim og eksklusiv konsertopplevelse hvor de tar med lytteren inn i historiene bak låtenes tilblivelse.

Espens dynamiske og lekne pianospill gjør at Siljes vakre og egenartede stemme virkelig får skinne i dette nydelige musikalske samspillet. Duoen gir deg en konsertopplevelse som er ren balsam for ører, hjerte og sjel.

Arrangør: Backstage Management og Lillestrøm Kultursenter

Billetter kr 395,- / medlem kr 350,- / showmeny 2-retter kr 740,- / showmeny 3-retter kr 840,-

Showmeny består av billett til showet, samt middag i Scene 5 før forestillingen. Kan dessverre ikke kjøpes på web, da bord må reserveres.

Dersom du ikke ønsker showmeny, men allikevel ønsker å reservere et bord i Scene 5 kan du klikke her 

 

Billetter til SILJE NERGAARD MED ESPEN BERG

  1. Tor 19. nov kl 19:30 395 kr   TEATERSALEN Les mer Kjøp
Vis hele programmet
_
_
_