7

RUNDT ET FLYGEL

En herlig aften med klassisk musikk.

Kveldens fantastiske program er som følger:

Danzi - Blåsekvintett i g-moll op 56 nr. 2

Elin Kathrine Torkildsen fløyte, Trond Myhre klarinett, Lena Brandvoll obo, Trond Olaf Larsen fagott og Rune Brodahl horn

Arutunian - Concert scherzo

Andreas Fossum trompet, Lennart Wolfgramm klaver

Preus – Lyslo Icicles

Andreas Fossum trompet og Lennart Wolfgramm klaver

Weber - Concertino

Ildrid Kvande klarinett og Lennart Wolfgramm klaver

Ewazen - Prayer and praise

Andreas Fossum trompet og Lennart Wolfgramm klaver

Glennie - A little prayer

Andreas Fossum trompet og Lennart Wolfgramm klaver

Ligeti - 6 bagateller for blåsekvintett

Elin Kathrine Torkildsen fløyte, Trond Myhre klarinett, Lena Brandvoll obo, Trond Olaf Larsen fagott og Rune Brodahl horn

Du kan bare begynne å glede deg!

Elin Kathrine Torkildsen – fløyte
Elin har vokst opp på Lillestrøm, og begynte å spille fløyte i skolekorps 9 år gammel. Hun har studert ved Østlandets musikkonservatorium og Norges musikkhøgskole. Elin er fast ansatt som fløytist i Forsvarets Stabsmusikkorps, hun er fast medlem av samtidsensemblet Ensemble Ernst og er aktiv som freelance fløytist.

Trond Myhre – klarinett
Trond er oppvokst i korpsmiljøet i Lillestrøm. Han har sin høgskoleutdannelse på klarinett fra Østlandets musikkonservatorium. Trond jobber som klarinettist i Forsvarets stabsmusikkorps i Oslo. Han er også fast dirigent for Lillestrøm musikkorps og Lørenskog musikkorps.

Lena Brandvoll -obo
Lena har sin utdannelse fra Norges musikkhøgskole med Matz Pettersen og Erik Niord Larsen som lærere. Under studiene hadde hun stipendiat i Oslo filharmoniske orkester. Lena jobber som frilanser i norske orkestre og forsvarskorps, i tillegg til en rekke andre ensembler.

Trond Olaf Larsen – fagott
Trond Olaf er utdannet fagottist og pianist. Han har vært fast ansatt som fagottist i Forsvarets Stabsmusikkorps siden 2000.  Trond Olaf er fast medlem av Oslo Kammerakademi. Han spiller alle fagotter fra renessanse til moderne instrumenter og jobber regelmessig med norske og skandinaviske orkestre og tidligmusikkensembler.

Rune Brodahl – horn
Rune kommer opprinnelig fra Sandnes, og studerte ved Østlandets Musikkonservatorium. Kjell Erik Arnesen var hans lærer. Han jobber til daglig som hornist i Operaorkesteret. I Nordisk Brass Ensemble har han vært med siden starten i 1994. Og har i hele sin karriere vært aktiv kammermusiker og hatt frilansvirksomhet i inn og utland. Han trives i alle musikalske sjangere.

Arrangør: Lillestrøm Kultursenter

Billetter kr 300,- / medlem kr 200,- / student kr 100,- / showmeny kr 550,-

_
_
_