2

KULTURKAFÉ - REIDUN SÆTHER OG DAN LINDEN

Reidun Sæther byr på en variert matine-konsert sammen med sin svenske make og faste pianist, Dan Lindén. Dette er en variert konsert som passer for de aller fleste. Ekteparet har gjennom årene turnert både i Norge og Sverige og opparbeidet seg et stort repertoar som spenner seg fra musikalsjangeren til jazz, blues og pop. Med vittig sjarm duelleres det mellom Sissel og Carola, mellom Alf Prøysen og Evert Taube. Det bys på musikalperler, vakre viser og en dose latter. Dan er en boogie-pianist av rang, så du skal ikke se bort ifra at Erroll Garner stikker innom en tur. Dette vil du ikke gå glipp av!

Reidun Sæther har en av Norges kanskje flotteste stemmer. I fjor sommer kunne du se henne fremføre en fantastisk versjon av sangen «Circle of life» fra filmen Løvenes Konge i Allsang på Grensen. Hun har vært med på Beat for Beat på NRK flere ganger og hun hadde stor suksess i Stjernekamp 2014. Hun har bergtatt tusentalls publikummere i hele landet med sin innlevelse og stemmeprakt. Ved juletider er hun å se på turné sammen med Elisabeth Andreassen og Øivind Blunck.

Før hun ble kjent i tv ruta var hun allerede godt etablert som musikalstjerne fra forestillinger som Les Miserablés, Cats, Jesus Christ Superstar, Chess, Kristina från Duvemåla, We Will Rock You og Monty Python’s humormusikal Spamalot. Om sist nevnte rolle skrev Aftenpostens Mona Levin: «Reidun Sæther har alvoret, formatet, den komiske timingen og en gudegitt stemme. Hun er en magnet for øyet og øret.» Reidun var også den første personen til å motta Musikkteaterprisen i 2012. Etter sin suksess i Stjernekamp har hun gitt ut 2 plater til glitrende anmeldelser, og hun har medvirket i en rekke sceneshow og musikaler ved Oslos scener til stor jubel. Hun er flittig brukt i TV-programmer som Beat for beat, Artistgallaen og Melodi Grand Prix. Reidun har utdannelse fra bl.a. Teaterhøyskolen i Gøteborg og Complete Vocal Institute i København.

Arrangør: Lillestrøm Kultursenter

Billetter kr 225,- som inkluderer forestilling, samt kaffe og vaffel. Strømmebillett kr 50,-

Merk! Vi har for tiden problemer med strømmeløsningen på e-billett, så dersom du kjøper strømmebillett vil du få linken sendt direkte fra oss.

Dette vil skje i god tid før konserten starter.

Nyt konserten hvor enn du er!

 

Dørene inn til salen åpner kl. 11.00.

_
_
_