2

KULTURKAFÉ - KARI SVENDSEN

Visesanger, revyartist og banjospiller Kari Svendsen - er kjent for sine viser om byen og kjærligheten til den. Men, etter et langt liv på veien gjennom hele landet, har hun latt seg begeistre over det vakre landet vårt og har et trofast og hengivent publikum fra nord til sør.

Visene speiler det ifra Øysteins Sunde sin hyllest til Twin Ottern til Widerøe, til Sandbecks Pengegaloppen og Ola Torader, Prøysens Solskinn og Sang og Hompetitten, revy- og byviser som Bare døtt på!, Marsjkonkurransen, Akerselva og visa om Gipsgutten, han som gikk i læra hos Christianias første gipsmaker Guidotti  -  mye Oslo-historie her....  Kari fikk Oslo bys høyeste utmerkelse, St. Hallvard-medaljen i 2011, for sitt trofaste arbeid gjennom visene og spre interessen og kjærligheten til hovedstaden vår.

Kari opptrer på eldresentre, sykehjem, kulturhus, private sammenhenger, jubileer, foreninger, seminarer osv. Liker både store og mere intime arenaer. Kjent for å skape hyggelig stemning og flink til å få med folk til å synge, hvis det er interesse for det... Kari feira 50-årsjubileum som musiker i 2015 med forestillingen «Alle tiders!» - på Centralteatret i Oslo og på turne  - nå er hun aktuell med «På gjensyn», CD/LP med bydikter Rudolf Nilsens tekster (1901-1929) - som er en «oppfølger» 46 år etter(!) «På stengrunn» - sammen med gode visekolleger fra forrige produksjon og Pål Moddi Knutsen som ny medlem av gjengen, «På gjensyn» kommer i begynnelsen av desember 2019.

Arrangør: Lillestrøm Kultursenter

Billetter kr 225,- som inkluderer forestilling, samt kaffe og vaffel.

Dørene inn til salen åpner kl. 11.00.

Billetter til KULTURKAFÉ - KARI SVENDSEN

  1. Tor 19. nov kl 12:00 225 kr   CONNECT Les mer Kjøp
Vis hele programmet
_
_
_