1

JUL MED PRØYSEN

Den varme og tradisjonsrike barneteaterforestillingen «Jul med Prøysen» tar for seg litt av Alf Prøysens magiske sang- og tekstmateriale som er skrevet rundt jul og juletradisjoner. Som en av få, har vi fått lov til å sette sammen en forestilling for barn og voksne med nettopp hans kjente karakterer, slik som Teskjekjerringa, Musemor, og mange flere.

Forestillingen varer i omlag 40 minutter, og passer godt for barn fra 3 år og oppover. Vi vil gjerne glede flere med en fantastisk start på julefeiringen for små og store.

Gunnar Dundas er utdannet ved Musikkteaterhøyskolen i Oslo. Han har jobbet som dukkespiller i Rodde og Kikkan på NRK Super. Han har turnert med en rekke forestillinger i Oslo og omegn og medvirket i barneforestillingen «Zita og Zotpiratene» på Stena Line. Han har vært akrobat/skuespiller i forestillingen «Alcina» på Operaen, hvor han også har medvirket i flere andre oppsetninger. De siste somrene har han vært å se som Mikkel Rev og Bakemester Harepus i Hakkebakkeskogen i Dyreparken Kristiansand, og han var denne sommeren å se i to forestillinger på Prøysenhuset. Gunnar Dundas er dessuten dukkemaker og lager dukker under navnet Dundas Puppets.

Thali M. Liberman er utdannet ved Musikkteaterhøyskolen i Oslo. Skuespillerkarrieren startet allerede da hun var åtte år og spilte hovedrollen som Maja i spillefilmen Maja Steinansikt. På scenen har hun blant annet spilt i Villanden ved Torshovteatret og Solveig i Nordavind Produksjoners oppsetning av Peer Gynt. Hun har også jobbet i Kristiansand Dyrepark i jubileumssommeren deres. Thali har medvirket i flere filmer og tv-produksjoner, som TV2s krimserie Grenseland og kortfilmen Dette kunne vært natten. For sin rolletolkning i sistnevnte vant hun prisen for beste kvinnelige skuespiller ved Los Angeles Diversity Film Festival i 2015. Høsten 2018 var hun å se som Frøken Finckel i Teater Innlandets største satsning noensinne; Bør Børson Jr. 

REGI: Per Rønningen

Arrangør: Lillestrøm Kultursenter

Billetter kr 225,- / medlem kr 195,-

Billetter til JUL MED PRØYSEN

  1. Lør 12. des kl 13:00 225 kr   UNIVERSET Få billetter
Vis hele programmet
_
_
_