1

JUL MED HELENE BØKSLE

Helenes fantastiske stemme sørger for den perfekte julestemning! Helene har bygget opp en av landets største juleturnéer, og hennes julekonserter har til nå blitt sett av nærmere 100.000 publikummere. Turnéen «Det hev ei rose sprunge» har blitt en fast juletradisjon for mange. Dette er konserten som skiller seg ut - og som treffer publikum i hjerteroten. Stemningen er intim, varm og høytidsstemt.

I år kommer Helene tilbake til Lillestrøm kultursenter. Dette blir en helt spesiell førjulskveld med blant annet sanger fra Helenes juleplate «Det hev ei rose sprunge» som er blitt en moderne norsk klassiker. Platen ble gitt ut i 2009 og har solgt over 60.000 eksemplarer.

Anmeldelser av julekonserten til Helene:
«Nesten overjordisk» Trønderavisa
«En av Norges vakreste stemmer» Tidens Krav
«En gyllen halvannen time» Fædrelandsvennen
«Helt magisk» Sarpsborg Arbeiderblad
«En fortryllende førjulspakke» Telemarksavisa

Helene har flere av landets beste musikere på turnéen; Sindre Hotvedt(piano), Markus Lillehaug Johnsen(gitar) og Jonas Kilmork Vemøy(perkusjon/trompet). Helene vil også opptre med lokale barnekor på utvalgte steder. Gled dere til en fantastisk musikalsk førjulskonsert.

For mer info:
www.heleneboksle.no
www.facebook.com/heleneboksle
@heleneboksle (Instagram)

Arrangør: Laterna AS

Foto: Nina Hurum

Billetter kr 520,- / showmeny to-retter kr 910,- / showmeny tre-retter kr 1.010,-

Showmeny består av billett til showet, samt middag i Scene 5 før forestillingen. Kan dessverre ikke kjøpes på web, da bord må reserveres.

Dersom du ikke ønsker showmeny, men allikevel ønsker å reservere et bord i Scene 5 kan du klikke her 

 

Billetter til JUL MED HELENE BØKSLE

  1. Fre 18. des kl 18:30 520 kr   TEATERSALEN Kjøp
Vis hele programmet
_
_
_