9

JAZZKAFÉ – SÆLEN/ASPEN/AFTRET TRIO – JAZZSTANDARDS OG FAVORITTER FRA DEN AMERIKANSKE SANGBOKA.

Petter Berg Aspen, Anna Braathen Sælen og Sigrid Aftret skal i trioformat tolke mer og mindre kjente komposisjoner fra jazzstandard-repertoaret.

Til tross for at de tre har særdeles ulik bakgrunn og interessefelt innenfor musikken, møtes de i tolkninger av sine favoritter fra den amerikanske sangboka. De tre musikerne tråkker nye stier for melodier som allerede er blitt spilt utallige ganger, og i det varierte låtvalget vil både swing, ballader og bossa bli fremført med energisk lekenhet.

Petter Berg Aspen (gitar) er en allsidig gitarist som like gjerne koser seg med å spille gamle jazz-svisker, som å spille diverse popmusikk i egne og andres konstellasjoner. Denne gitaristen lar aldri gå til spille sjansen til å leke seg med rytmikk når han fargelegger musikken, enten det er hans egne komposisjoner, eller som nå kan høres i trioformat med swing og jazz-ballader.

Anna Braathen Sælen (vokal) studerer ved Musikkteaterhøyskolen, og mange har kanskje sett henne opptre som skuespiller på teaterscenen så vel som vokalist i ulike band. Den karismatiske sangeren utfolder seg stadig innen ulike musikalske sjangre, men har en forkjærlighet for jazzstandard-repertoaret hvor for øvrig mange av komposisjonene har sine røtter fra Broadway-scenen.

Sigrid Aftret (saksofon) er å høre i band som Sex Magick Wizards, Petit Matin og Bêl hvor hun gir seg til kjenne både som komponist og saksofonist. Når hun til vanlig spiller og skriver musikk med inspirasjon fra 70-talls rock og avantgarde-jazz, tar hun med seg sitt uttrykk i møtet med jazzstandard-repertoaret.

Om korona-virus: Alle smittevernhensyn er selvsagt ivaretatt på Scene 5 og kultursenteret. Jazzkafeene gjennomføres med redusert kapasitet og større avstand mellom sitteplassene – maks. 66 personer. Det lønner seg å bestille/kjøpe billetter tidlig, da det raskt kan bli utsolgt!

Arrangør: Lillestrøm Jazzklubb og Lillestrøm Kultursenter

Billetter kr 225,- / medlemmer av Lillestrøm Jazzklubb kr 125,- (inkl. billettavgift kr 25,-)

www.lillestrom.jazzklubb.no

 

Billetter til JAZZKAFÉ - SÆLEN/ASPEN/AFTRET TRIO

  1. Lør 7. nov kl 14:00 225 kr   KAFEEN - SCENE 5 Les mer Kjøp
Vis hele programmet
_
_
_