4

JAZZKAFÉ - KIND OF BLUE

«Kind Of Blue» er et band fra Fredrikstad som har spilt sammen siden 1998. Navnet er, som man skjønner, lånt fra Miles Davies, og var opprinnelig ment å si noe om at det er mye blått i musikken.

Fremdeles er det litt blues/jazzblues i repertoaret, men etterhvert har det kommet inn mer og mer melodiøs jazz. Dette er låter mange vil kjenne igjen fra Frank Sinatra, Nat King Cole osv. Eksempler kan være: Fly Me To The Moon, Don’t Get Around Much Anymore og Route 66. De har spilt regelmessig både i Østfold og andre steder på Østlandet. Bla. har de spilt på restaurant Jonas B. Gundersen på Kongsberg under jazzfestivalen i 19 år. «Kind Of Blue» er populære i hjembyen, og er det bandet som har spilt mest på Fredrikstad Blues og Jazzklubb. Det er ganske lenge siden de spilte på Lillestrøm. Da som trio, og stedet var Fagerborg Hotell. Bandet får mye positiv tilbakemelding fra publikum. De legger vekt på at låtene de spiller skal svinge og ha gode melodier. Det er vokal på alle låtene, og det ser det også ut til at mange setter pris på.

Besetningen er: Ronny Andreassen – trommer, Eirik Larsen – kontrabass, Knut Egil Knutsen – piano og Jon Petter Hansen – vokal, munnspill og gitar.

Arrangør: Lillestrøm Jazzklubb og Lillestrøm Kultursenter

Billetter kr 200,- / medlemmer av Lillestrøm Jazzklubb kr 100,- (inkl. billettavgift kr 25,-)

www.lillestrom.jazzklubb.no

_
_
_