9

JAZZKAFÉ – ANDREA L. HORSTAD TRIO – JAZZPERLER FRA ØVERSTE HYLLE.

Disse unge musikerne tar for seg låter fra swing-jazzens glansalder, samt en og annen perle fra nyere tid. Det blir swing, ballader og blues i harmonisk forening. Bandet består av Andrea Louise Horstad (vokal), Eirik Berg Svela (gitar) og Martin Morland (bass).

Skjetten-gutten Eirik B. Svela på gitar har sin utdannelse fra Leeds College of Music i England, hvor han også arbeidet lenge som frilansmusiker. I Norge har han samarbeidet med musikere som Palle Wagnberg (The Real Thing) og har blant annet spilt på den prisbelønte tv-serien Lilyhammer. Han er også fast gitarist og arrangør i «MonicaZ Vals» – et lokalt tribute band til den folkekjære svenske jazzlegenden Monica Zetterlund. Eirik har en sterk fascinasjon for den amerikanske 60-tallsjazzen - gjerne med orgel i besetningen. Det vil si at gitarister som George Benson, Grant Green og Wes Montgomery hører hjemme i favorittsjiktet til Eirik. Han var ikke snauere enn at han fikk spilt inn eget stoff med en av sine favorittmusikanter i selveste Brooklyn, New York for et par år siden. Plata lyder tittelen «Bits & Pieces» og har høstet meget gode omtaler. Eirik har også studert jazzmusikk ved Norges Musikkhøgskole i likhet med de to andre i bandet.

Om korona-virus: Alle smittevernhensyn er selvsagt ivaretatt på Scene 5 og kultursenteret. Jazzkafeene gjennomføres med redusert kapasitet og større avstand mellom sitteplassene – maks. 66 personer. Det lønner seg å bestille/kjøpe billetter tidlig, da det raskt kan bli utsolgt!

Arrangør: Lillestrøm Jazzklubb og Lillestrøm Kultursenter

Billetter kr 225,- / medlemmer av Lillestrøm Jazzklubb kr 125,- (inkl. billettavgift kr 25,-)

www.lillestrom.jazzklubb.no

 

Billetter til JAZZKAFÉ - ANDREA L. HORSTAD TRIO

  1. Lør 3. okt kl 14:00 225 kr   KAFEEN - SCENE 5 Les mer Kjøp
Vis hele programmet
_
_
_