9

GOLDEN CHILD ARTISTGALLA 2020

Patrick døde av kreft i 2018, bare 12 år gammel. GoldenChild er familiens måte å fortelle historien om kampen mot kreft hos barn, at gullsløyfen er dets symbol, og ikke minst samle inn midler til forskning og velferdstiltak for kreftrammede barn. GoldenChilds artistgalla arrangeres i samarbeid med Lillestrøm Kultursenter, og skal være en feiring av de barna som kjemper og de som gikk bort.

Norsk Ballettinstitutt gir oss både sart og vakker dans med klassisk ballett og jazzdans, Sneip gir oss pumpende rapbeats, Marianne Sveen (tidligere vokalist i Katzenjammer og deltager i Århundrets stemme) fanger oss med sin magiske stemme, Tommy Steine skal sørge for å vise at humor er medisin mot alt, legendariske Ronni Le Tekrø Band tar oss inn i elitegitaristenes verden. Patricks fetter, Michael er selv gitarist og er tilstede med begge bandene han spiller i. Take V med base i musikkmiljøet på Jessheim Videregående skole, og ikke minst Twisted, som viser på Lillestrøm er regionens hovedsete for ung tung rock.

TOMMY STEINE
Tommy Steine er en av landets mest populære artister og har tidligere en lang karriere bak seg som komiker, skuespiller, sanger og programleder. Tommy har gjort mer enn 2000 forestillinger, laget mer enn 100 radioprogram, 150 TV-program og er for tiden på turné med standup-showet «Gi litt mer F * en» som har høstet fantastisk kritiker hvor enn han har vært. 

MARIANNE SVEEN - DANDYLION
Marianne Sveen forbindes av mange med Katzenjammer. Med Katzenjammer har hun turnert verden rundt, og har stor internasjonal suksess med sin blues, folk, rock og balkanpregede utagerende musikk. Med soloprosjektet sitt Dandylion tar Marianne oss med inn i sitt eget sound, med melodiøse ballader, harmonisk lydbilde og kraftfull soul. Marianne er en fantastisk musiker og vokalist, og var en av de største favorittene til å vinne programmet «Århundrets stemme» på TV2 i 2018.

TAKE V
Take V er en vennegjeng fra musikklinjen på Jessheim Videregående skole som startet og band sammen våren 2018. Bandet er et coverband, men har startet å skrive et eget materiale i 2019. Gutta spiller alle typer musikk gjennom skolutdannelser sin, jazz, blues, rock og metall menn har funnet sin stil i rockesjangeren.
Bandet består av fetteren til Patrick - Michael Hermansen, Andrea Troye Dalstø og Kristian Gamborg på gitar, Jens Eskild Jahrgren på bass, Sindre Winge på Keyboard og Eirik Haukaas på trommer.

TWISTED
Hvem sa på Rock'n Roll var død! Twisted er en gruppe unge musikere fra regionen rundt Lillestrøm som alle er glade i tungrock, gjerne fra 80 tallet. Gruppen ble dannet høsten 2019, men menn har allerede gjort seg bemerket ved å vinne Young Harvest bare noen uker etter sin første samling. Twisted berømmes for både innlevelse, musikalitet, energi og dyktighet, og spiller både coverlåter fra favorittbandene sine i tillegg til å komponere musikk selv. Bandet består av Eirik Haukaas på vokal, Michael Hermansen og Tobias Rud på gitar, Jørgen Gjermshus på bass og Aleksander Mikkelsen på trommer.

NORSK BALLETTINSTITUTT
Norsk Ballettinstitutt er en privat ballettskole som driver med dans som scenekunst. De har over 1000 elever og danseundervisning på Lillestrøm Kultursenter, Lørenskog, Majorstuen, Løren skole og Stovner, og har elever fra 3 år og opp til godt voksne. De underviser i bl.a. barnedans, klassisk ballett, jazzdans, hip hop, moderne dans, musikaljazz, breakdance og akrobatikk. Skolen har også et eget Dansekompani for de mest engasjerte og dyktige elevene. Kompaniet har over 60 medlemmer i andre 10-18 år, og noen av dem har fått æren av å delta på denne forestillingen. De skal danse både klassisk ballett, jazzdans og moderne dans, - alle koreografier de skal gjøre på skolens store elevforestilling på Lillestrøm Kultursenter 25. - 26. april.

RONNI LE TEKRØ BAND
Å beskrive Ronny Le Tekrø er noe å beskrive og internasjonalt gitarbegrep snarere enn en artist, alle vet hvem Ronni er. Han er og blir en gitargud, spesielt i metalljanger, menn han har et enormt repertoar og en musikalitet gjennom sitt gitarspill som gjør han til en av sin tid aller beste gitarister verden over. Han er kanskje mest kjent for «Hvermansen» som gitaristen i TNT, men han har sølt med de fleste. Guitarplayer Magazine (nå Guitar World) plasserte han på topp10 lytt over verdens beste gitarister i 1989, mens han 20 år senere ble plassert på topp 25 lytter i samme sjanger. Ronni Le Tekrø motspiller live.

SNEIP
Sneip (Kai-Remi Berge) er en ny stjerne på raphimmelen, som både komponerer, fremste og produsent alt materiale selv. Han begynte å lage musikk som 14-åring og ga sitt første album når han var bare 17 år. Sneip har stått på scenen med butikken navn i både innlandet og utlandet, annet annet Diaz som også er fra Jessheim, Lars Vaular og Admiral P for å nevne noen.

Arrangør Golden Child og Lillestrøm Kultursenter

Billettpris: 425,- / billett inkludert Barnekreftforeningens gullsløyfe kr 425,-

Anbefales for ungdom og voksne, men barn kan også være med i følge med en voksen.

 

Billetter til GOLDEN CHILD ARTISTGALLA 2020

  1. Fre 23. okt kl 19:30 425 kr   STJERNESALEN Les mer Kjøp
Vis hele programmet
_
_
_