1

ETT FETT STORBAND - DEN TRADISJONELLE JULEKONSERTEN

Ett Fett Storbands julekonsert er av det unike slaget. En god blanding av norske og amerikanske julesanger, en dæsj humor, julepynt, allsang og en fet marsipangris er blant de faste ingrediensene i Den tradisjonelle julekonserten.

Årets konsert er den 18. i rekken, og som en del av tradisjonen inviterer vi med oss kjente og hemmelige gjester med god julemusikksmak.

Årets musikalske gjester er:
Pål-Simen Stemmedalen – Vi introduserer Pål-Simen Stemmedalen som er et nytt vokal-bekjentskap for Lillestrøm-publikummet. Med sin lune fremtoning, kjappe replikker og elendige humor, tror vi han passer midt i blinken på vår konsert. Pål-Simen står godt forankra i blues og soul, bl.a. fra Modne Menn & Sønner, men egentlig er han en ekte julecrooner. Dette beviste han i fjor da over 200 rakstingere så han i Eidsberg kirke.

Jarle G. Storløkken – En av landets ledende gitarist og arrangør er fra Lørenskog. Jarle og storbandet har gjort en rekke prosjekter sammen med siste 15 år. Jarle er godt kjent for de fleste av fra Made in Corea, Panzerpappa og Tine Thing Helseth Quintet. Jarle er kveldens gitarist.

Hemmelige gjester 

Tradisjon tro er konserten lagt til første søndag i advent. Av smittevernhensyn kjører vi to konserter i Connect denne dagen. Det blir god plass med maks 60 publikummere per show. Ta turen til Lillestrøm kultursenter for en kveld med intravenøs julestemning, marsipangris, gløgg, overraskelser og julemoro. Ta gjerne med egen julepynt for å piffe opp julestemningen litt ekstra!

Arrangør: Ett Fett Storband

Billetter kr 250,- / barn kr 150,- / medlem kr 150,-

_
_
_