2

BONEY M

Boney M feat. Liz Mitchell er ikke bare THE disco cult-bandet fra 1970- and 80-tallet, men er fortsatt levende legender fra hele disco-æraen. Gruppen var opprinnelig basert i Tyskland, der den ble dannet av den tyske produsenten Frank Farian.

Boney M var et av discopop-bandene som virkelig dominerte de europeiske hitlistene sent på 70-tallet og tidlig 80-tall, med en haug av hits som fortsatt er velkjente og populære blant unge og gamle. Blant annet solgte megahits som «Daddy Cool», «By the River of Babylon», «Brown Girl in the Ring», «Rasputin» og flere andre voldsomt i mange europeiske land – deriblant England, hvor de faktisk er blant dem mestselgende noensinne!

De fire frontfigurene var jamaicanskfødte Liz Mitchell og Marcia Barrett, Maizie Williams fra Montserrat og Bobby Farrell fra Aruba. Farian formet denne kvartetten i en reindyrka dancepop-stil og tok verden med storm på kort tid. Med over 150 millioner solgte plater over hele verden er de sammen med ABBA den mest kjente gruppa fra 1970-tallet og tidlig 80-tall. Gruppas historie med pophits er voldsom: de hadde hele åtte nummer-1-hits i mange europeiske land! Liz Mitchell ble raskt frontfigur og er «stemmen» bak alle hit-melodiene.

Boney M har nok av egne kjente låter til å fylle et helt show med hits og det gjør de, med hele verden som arbeidsområde. Liz Mitchell er fremdeles i spissen for et visuelt fargesprakende show med musikk og dans.

Support: Neon Vokal

Arrangør: Lillestrøm Kultursenter

Billetter kr 550,- / medlem kr 500,- / showmeny kr 870,-

Showmeny består av billett til showet, samt to-retters meny i Scene 5 før forestillingen. Kan dessverre ikke kjøpes på web, da bord må reserveres.

Dersom du ikke ønsker showmeny, men allikevel ønsker å reservere et bord i Scene 5 kan du klikke her

 

_
_
_