1

Lanseringsfest – ny krimbok av Terje Bjøranger

Velkommen til lanseringen av Business! Forlaget spanderer velkomstdrikke når Lillestrømlingen Bjøranger lanserer en intrikat, spennende og troverdig krim fra Oslos underverden.

Tre gode grunner til å bli kjent med og høre Terje i samtale med Sissel:

- Han skriver medrivende og har intrikat plott, i samme stil som Jo Nesbøs bøker
- Den forrige boka, «Barcode», ble skamrost av mediene - «Business» er minst like god
- Et skremmende innblikk i en underverden vi ikke trodde fantes i Norge

En mann kommer inn i en blomsterbutikk på Aker Brygge. Drar fram en pistol og skyter kvinnen som ekspederer. Setter bevisst fingeravtrykk, skriver en hilsen på innpakningspapiret og vinker til overvåkningskameraet. Mannen forsvinner, men politiet har tydelige spor. Dette er en reise inn i en mørk verden av menneskehandel, med kynisk utbytting av barn og voksne. I mørke avkroker av internett er menneskehandel «big business», men hvem står bak og hvordan kan de komme unna uten å sette spor etter seg?

I 2018 kom den kritikerroste Barcode om etterforsker Charlie Robertson og hans team. Ventetida er over! Business er en medrivende krimroman med et realistisk blikk på Norge i dag av politiadvokat i Kripos, Terje Bjøranger.

---

Terje Bjøranger bor i Lillestrøm og jobber som politiadvokat i Kripos. Han debuterte i 2012 med Den tredje søsteren og i 2018 kom den første boka om politietterforsker Charlie Robertsen: Barcode. Bjøranger har vært leder for Utlendingsseksjonen i Romerike politidistrikt i fem år og han har i flere år jobbet i UDI med temaer som tvangsekteskap og æresrelatert vold

---

Arrangementet er gratis!

Det kan være lurt å reservere bord. Klikk HER eller ring 64 80 80 21 for å bestille.

Scene 5 åpner klokka 12 alle hverdager, og stenger ganske seint. Dere er hjertelig velkommen til å prøve menyen vår eller å ta litt å drikke før Bokkafeen starter klokka 19.30.

 

_
_
_