7

JACKY

Jacky er en magisk musikalsk teaterforestilling om lek og vennskap. Med elementer fra nysirkus og sjonglering forfører Max Normal sin nye venn Jacky og publikum inn i en søt og sjarmerende komedie.

Gateartist Gordon Miles aka Max Normal har i 25 år reist verden rundt for å opptre for store og små.

I denne forestillingen lager han et varmt og humoristisk møte mellom to personer, i et landskap av musikalske finurligheter komponert og live fremført av Turid Jørgensen Honerud, fra Katzenjammer. Forestillingen har ingen tekst, men bruker kroppsspråk, musikk og bevegelse i samspill til å skape en facinerende visuell verden med mye å undre seg over.

Fjørtorft Kulturproduksjoner(FKP) initierer og produserer scenekunst av ulike former og sammenhenger til kunstinstitusjoner, skoleturnéer, festivaler og bedriftsarrangementer. Med sin første selvstendige produksjon, Superwoman i 2012, vant de Gullsekken, en nasjonal utmerkelse for beste produksjon for Den Kulturelle Skolesekken, Norges nasjonalsatsning for kunst for barn og unge. FKP har sden 2012 spilt over 1000 skoleforestillinger over hele landet.

Turid Jørgensen Honerud, komponist og musiker på scenen, har lang fartstid med bandet Katzenjammer og har turnert rundt i hele Europa de ti siste årene. Turid og Katzenjammer har arrangert og spilt inn musikken til den nye filmen om Hakkebakkeskogen. Jacky er Turids første møte med scenekunst og DKS.

Skuespiller og turnéleder Gordon Miles aka Max Normal har turnert en årrekke i DKS med forestillinger som Burning Ambitions, Another Normal Day, Money for Old Rope og The Art of Seduction. Han kommer fra tradisjonen Street Theatre, og har jobbet i over 20 år på gata.

Regissør Thea Fjørtoft har sin utdannelse fra Nordens mest innovative teaterskole, Akademi for Scenekunst(BA), og erfaring fra å ha jobbet med noen av landets beste scenekunstkompanier så vel som ved store internasjonale institusjonsteater. Hun har også bakgrunn fra toppidrett(Taekwondo) og fra filmverdenen med ti års erfaring som stuntkvinne.

Varighet: 30 min.

Passer for barn fra 4 år og familier

Arrangør: Akershus Teater og Lillestrøm Kultursenter

Billetter: voksne kr 100,- / barn kr 100,-

 

Billetter til BARNAS TEATERLØRDAG-JACKY

  1. Lør 6. apr kl 13:00 100 kr   UNIVERSET Les mer Kjøp
Vis hele programmet
_
_
_