3

BARNAS TEATERLØRDAG - I HUSET TIL KJELL

Kjell Lund var en svært allsidig mann, i tillegg til å være arkitekt i Lund & Slaatto sto han bak flere serier i Barnetimen for de minste i NRK, fra 1958 til 1962, der han også skrev mange av de kjente, kjære visene for barn, deriblant Her kommer guttemusikken og Den store sinte svarte katta til fru Haugen. «I barnetimehuset» het programmene.

I 1961 utga han «Her kommer guttemusikken og tretten andre viser fra barnetimen». Sangene hans er utgitt med noter i en rekke sangbøker, og for mange har nok navnet hans gått litt ufortjent i glemmeboka. Men for alle dem som vokste opp før vi fikk så mange kanaler, og husker disse visene kan dette kanskje være en kjærkommen påminnelse…. I denne konserten vil vi få et gjenhør med blant annet Godmorgenvise, Røverspråket, Kan du spille på slurva, Vi er to små fine damer, Hobbyvisa, Jeg heter Rars, Spurvelurven,  Jungelsangen, og Den store sinte svarte katta til fru Haugen. 

I Kjell Lund sine tekster blir vi presentert for et mangfoldig univers. Her er det mye varme, humor og surrealisme, men også dramatikk og humanistisk livsfilosofi.

Alle tekstene har fengende melodier.

Arrangør: Unge Viken Teater og Lillestrøm Kultursenter

Billetter kr 100,- / barn kr 100,-

_
_
_