5

ATLE PETTERSEN FEIRER SINSEN UNGDOMSKORPS 55 ÅR

Sinsen Ungdomskorps fyller 55 år i år. Jubileet skal feires sammen med Atle Pettersen. I tillegg vil Tarjei Grimsby og Anneli Moe være med å feire.

Under ledelse av Frank Brodahl, vil de ta dere gjennom en kveld dere sent vil glemme. Det vil bli solistopptredener, ensembler, dans og sang til fengende rytmer for enhver smak.

Velkommen til en storslått jubileumskonsert!

Sinsen Ungdomskorps spiller publikumsvennlig og variert musikk. I marsj-/utesesongen satser vi på show og underholdningsmusikk. Oppgjennom årene har vi hatt flere konserter med bla Benedicte Adrian, Åge Sten Nilsen, Gaute Ormåsen, Sølvguttene, Ingunn Dalland, Frode Vassel, Odd Rene Andersen, Heine Totland, Ole Børud, Heidi Ruud Ellingsen.

Atle Pettersen er en norsk vokalist, låtskriver og programleder. Han er kjent fra X-faktor, vinner av Skal vi danse i 2011, Stjernekamp, Sommeråpent, Beat for beat, musikal «Singin’ in the rain og Tv2’s artistgalla.

Frank Brodahl har lang erfaring som utøvende musiker, trompetist, i inn- og utland, og har vært korpsets dirigent siden høsten 2006. Han er fast ansatt i Det Norske Blåseensemble.

Tarjei Grimsby er en norsk musiker, Rath-trombonist. Han har sitt virke innen klassisk og jazz. Han er fast ansatt i Det Norske Blåseensemble, men er også aktiv som frilanser innenfor teater, studio og TV.

Anneli Moe er utdannet ved Bårdar Akademiets musikalartistlinje (stepper). Anneli jobber som soloartist i tillegg til større og mindre prosjekter med forskjellige musikerkonstellasjoner. Hun har medvirket i flere tv- og teaterproduksjoner. Anneli jobber også som koreograf.

Arrangør: Sinsen Ungdomskorps

Billetter kr 370,- / barn under 16 år kr 120,-

Konserten varer i ca. 75 minutter

_
_
_