Praktisk informasjon

Velkommen til Lillestrøm Kultursenter. Håper denne informasjonen svarer på spørsmål du eventuelt måtte ha:

Garderobe: Lillestrøm Kultursenter har gratis, selvbetjente garderober til høyre når du kommer inn hovedinngangen. Her kan du låse inn det du ønsker av klær og øvrig.

Parkering: Det er i disse dager hektisk byggevirksomhet rundt huset, og det betyr dessverre at parkeringsplassene som var nærmest huset er utilgjengelige. Det er gratis parkering ved Skedsmo rådhus på hverdager etter kl. 17.00 og i helgene. Parkering på oppmerkede plasser rundt kultursenteret, samt nærliggende parkeringshus er avgiftsbelagt, se kart.


Offentlig kommunikasjon: 
Tog- og buss stasjon to minutters gange fra kultursenteret.

Servering: Det vil være åpent for servering i Teatertorget fra en time før forestilling dersom du ønsker enkel snacks eller noe å drikke før forestillingen. Drikke i plastglass kan medbringes inn i salen.

Dersom du trenger å benytte toalettet under forestillingen, vent gjerne på applaus både ved utgang og inngang, slik at artist og publikum ikke forstyrres mer enn nødvendig.

Teatersalen: Utgang bak i salen på høyre og venstre side

Stjernesalen: Utgang opp trappen, bak i salen til venstre

Universet: Utgang gjennom sidedøren i salen

Refusjon ved avlysning av forestilling: Kjøpte billetter refunderes innen 30 dager fra forestillingsdato, billettavgift og kortgebyr refunderes ikke. Rett til refusjon gjelder ikke så langt avlysningen eller en utsettelse av forestillingen skyldes force majeure-hendelser, eller andre hindringer utenfor vår kontroll og som vi ikke med rimelighet kunne forventes å ha tatt i betrakting eller unngå virkningene av på tidspunktet for kjøp av billettene.

Vi håper du får en eventyrlig opplevelse hos oss!

 

Kontakt oss på: firmapost@lillestrom-kultursenter.no

Faktura: faktura@lillestrom-kultursenter.no EHF faktura 960 865 952

_
_
_