Medlem

HEI! Vi har fått ny kundeklubb! Bli medlem og få fantastiske medlemsfordeler.

Medlemsavgiften er kr 350,- per år og fornyes automatisk til du sier det opp. Beløpet vil trekkes fra den kontoen/bankkortnummeret du har valgt å legge inn.

Vi ønsker at du skal OPPLEVE MER og utvider derfor tilbudet med disse medlemsfordelene: 

  1. Du får invitasjon til et årlig kick-off for sponsorer og medlemmer, med gratis inngang.
  2. Du får halv pris på billetter til vår årlige juleforestilling. Prinsippet først til mølla gjelder.
  3. Medlemsrabatt på Lillestrøm Kultursenters *egne forestillinger* (begrenset til to billetter per medlem per arrangement). Med *egne forestillinger* menes forestillinger/arrangement der Lillestrøm Kultursenter står oppført som arrangør i programmet.
  4. Lukket forsalg på enkelte arrangement.
  5. Gode tilbud på restbilletter på utvalgte arrangement.
  6. Invitasjoner til prøveforestillinger.
  7. 10 % rabatt på leie av selskapslokalet Samfundet.

Når du skal kjøpe billetter til medlemspris, velg forestilling, deretter kjøp og kundeklubb.

Kundeklubben erstatter tidligere «Først i køen». Du må selv melde deg inn på nytt for å være med i vår nye kundeklubb.

Du vil om få dager motta en kode du må benytte når du skal kjøpe billetter under knappen KUNDEKLUBB. 

Vilkår og betalingsbetingelser for Lillestrøm Kultursenters Kundeklubb

Medlemskapet er et forhåndsbetalt abonnement som løper fra du registrerer deg, og fornyes årlig automatisk til du sier det opp. Beløpet vil trekkes fra det bankkortnummeret du har valgt å legge inn. Lykkes det oss ikke å belaste ditt betalingskort (for eksempel dersom kortet ditt har utløpt, det blir avvist eller du har endret betalingskort), vil vi automatisk forsøke igjen noen dager etter første forsøk. 

Lillestrøm Kultursenter kan revidere sine medlemsfordeler og pris, noe som vil bli varslet på epost minst 30 dager før neste årlige, automatiske trekk fra din konto. Som medlem i Lillestrøm Kultursenters Kundeklubb er du selv ansvarlig for at vi har oppdatert og riktig epost-adresse til deg.

Du må være 18 år for å bli medlem i Lillestrøm Kultursenters Kundeklubb. Medlemskapet i Lillestrøm Kultursenters kundeklubb er personlig og kan ikke overdras til andre.

  • Klikk her dersom du ønsker å gå inn på «Min side». Første gang du går inn blir du bedt om å skrive inn et nytt passord. På «Min side» kan du oppdatere din e-post, telefonnummer, betalingsinformasjon og se status på ditt medlemskap, evt. velge å avslutte det. 
    NB. «Min side» virker ikke i Internet Explorer. Vi anbefaler at du benytter deg av en annen nettleser, f.eks. Google Chrome.

Som medlem samtykker du til å motta nyhetsbrev fra Lillestrøm Kultursenter, slik at vi kan kontakte deg via epost vedrørende arrangement, medlemsfordeler med mer.

Ved spørsmål, er du velkommen til å ta kontakt med oss på kundeklubb@lillestrom-kultursenter.no / 64 84 55 50
Du kan lese mer om Lillestrøm Kultursenters personvern her.

Tusen takk for at du vil være medlem i Lillestrøm Kultursenters Kundeklubb! Ditt medlemskap bidrar til å løfte kulturtilbudet i kommunen!


Med vennlig hilsen oss på
Lillestrøm Kultursenter

_
_
_