Informasjon om audition: Juleskurken 2023!

Søknadsfristen til audition for «Juleskurken» 2023 er utgått.
Audition avholdes: 16., 17. og 18. mars 2023 / Sted: Lillestrøm Kultursenter 

«Juleskurken» inneholder både sang, dans og skuespill. På audition vil man bli prøvd i grupper. Det vil bli gjennomført felles sang, koreografi og teaterøvelser.

Sang- og danselekemakere (fra 8–20 år) 
Sang- og danselekemakere er julenissens hjelpere og er med i fellesscener med sang og dans. Lekemakerne jobber på julenissens verksted og er alltid med når nissen skal lage gaver til jul. Det blir ingen jul uten lekemakerne! Noen lekemakere har replikker og solosang, noen vil danse litt mer enn andre, og alle er de viktige i scenene hjemme hos julenissen. 

Julie (fra 16–25 år)
Julie er julenissens hjelper og er litt eldre enn de andre lekemakerne. Hun passer på at alle lekemakerne står opp i tide og går og legger seg i tide. Hun følger også ekstra nøye med på Juleskurken, og har en mistanke til at han ikke er helt til å stole på. «Julie»-rollen har solosang og må trives med å synge alene på scenen. 

AUDITION-SANGER
Sangtekstene som skal synges på audition finner du her.

Prøv så godt du kan å lære deg sangen din utenat. Jo bedre du kan den, desto morsommere blir det for deg å være på audition! Sangene kan du høre gjennom i videoene nedenfor:

Det vil bli oppstart og noen prøver før sommeren.

Etter sommerferien vil det bli prøver utover høsten, primært mandager og torsdager kl.18.00–21.00, samt noen helger. Det vil være en intensiv periode fra 12. november frem til premieren 30. november med flere prøver i uka. Forestillinger foregår i perioden 30. november–17. desember.

Til deg som er forelder/foresatt: Det er ikke påkrevd noe dugnadsarbeid for dere foreldre/foresatte og det er gratis for barna å være med i «Juleskurken». 

Alle søkere blir kalt inn til audition. Samtlige som søker får bekreftelse på at påmeldingen er registrert. Oppmøtetider for audition sendes ut tirsdag 14. mars. NB. Hold av 16., 17. og 18. mars (torsdag-fredag på kveldstid og lørdag på dagtid).

Henvendelser om audition og vi har dessverre ikke kapasitet til å svare på alt med det samme. Husk at dere kan spørre oss når vi sees på audition. 

ØVRIG INFORMASJON
Regi: Morten Bergheim 
Koreografi: Marte Karoline Sveinall
Produsent: Lillestrøm Kultursenter v/ Henrik Amundsen
Inspisient: Jeanette Gjestvang
Produksjonsassistent: Karoline Sollie
Casting-ansvarlig: Morten Bergheim og Marte Karoline Sveinall