VIDAR SANDNES – SLIK JEG SER DET

Fre 3. mar - fre 10. mar 2023 8 arrangement FOAJEEN FRI ENTRÉ

Åpent arrangement

«De aller beste bildene er overraskelsene i naturen. Motivene som bare dukker opp der og da, og som skiller seg ut fra det man ser ellers.» Der andre ser hverdag, ser ofte Vidar Sandnes fotokunst. Det kan være en åkerlapp som kveldsola generøst lyslegger, silhuetten av to mennesker som vandrer langs flomvollen eller fronten på en mosegrodd Simca.

Fotoapparatet er alltid med. Fotografen er nesten alltid «på vakt». De beste motivene kan være rundt neste sving, kan gjemme seg bak et villniss av hverdagsligheter, kan vare i få sekunder - som når et lynnedslag en mørk kveld lyser opp både himmel og jord. Himmel og hav!

Vidar Sandnes (54) er oppvokst i Lillestrøm, men bor nå i Rælingen. Er utdannet elektriker og har blant annet vært kundekonsulent hos Ringnes AS i seks år.

Interessen for fotografering resulterte i at han i 2008 hadde sitt første foto på trykk i Romerikes Blad, der han har vært frilanser siden. Han leverer også bilder til blant annet Dagens Medisin og Nationen.

Blant mange fotomotiver har Vidar Sandnes noen favoritter:
«Jeg har en forkjærlighet for landskapsbilder, og gjerne når naturen viser seg frem med vær og naturfenomener som lyn og nordlys. Har ennå ikke fotografert nordlys i Nord-Norge, men det eventyrlige lysfenomenet dukker også opp på Romerike en sjelden gang. Da står jeg klar med fotoapparatet. Mektig og fascinerende!»

«Slik jeg ser det» er Vidar Sandnes’ første fotoutstilling/fotosalgsutstilling.

Arrangør: Vidar Sandnes

Fri entré