VÅR FØRSTE JUL

ONS 20. DES KL. 18.30 Tellus BILLETTER KR 150,-

Kjøp billett Legg til i kalender

Vår første jul - Lillestrøm harmoniensemble og BrassCreation.

Vi ønsker hjertelig velkommen til julekonsert. BrassCreation og Lillestrøm harmoniensemble er to ensembler som begge er stiftet i 2023. Sammen ønsker vi publikum velkommen til å feire «Vår første jul» med oss. 

Lillestrøm harmoniensemble er et ensemble med wienerklassisismens historiske harmonibesetning; blåseoktett med kontrabass. Ensemblets formål er å spille klassisk musikk på et høyt nivå og ha det gøy mens vi gjør det! Alle medlemmene har høyere utdanning i musikk og vi besitter en bred musikalsk erfaring innad i ensemblet. 

I tillegg til å spille originalskrevet musikk arrangerer vi også selv. På denne konserten vil vi spille Johan Halvorsens suite fra Reisen til julestjernen arrangert av ensemblets egen, Edvin A. Simenstad.

BrassCreation er en messingseptett som spesialiserer seg på sjangerbredde og et høyt musikalsk nivå.

Medlemmene har bred erfaring fra profesjonelle orkestre, elite brass band og -korps, storband, show- og popmusikk. BrassCreation er stolte av å kunne presentere gode konsertopplevelser til alle anledninger.

Konserten vil bestå av tre korte avdelinger. Ensemblene spiller en avdeling hver, og konserten avsluttes med en felles del.

Ta deg en pause i julestria sammen med oss!

Vi lover et variert program som vil by på julestemning for alle og enhver!

Arrangør: Lillestrøm Harmoniensemble og BrassCreation

Billetter kr 150,-

ARRANGEMENT: