U-RO

ONS 8. FEB KL. 20.00 Connect BILLETTER KR 350,-

Kjøp billett Legg til i kalender

Musikalsk begivenhet med U-RO

Gjennom 36 år har musiker og komponist Trond Bjerknæs skrevet storslagen musikk til kjente norske og utenlandske film- og tv-produksjoner, med suksesser som «Hamilton», «Max Manus», «Hodejegerne», «Villmark» I og II, «Grabben i graven brevid» og «El clasico» på merittlista.

Nominasjoner til prestisjetunge musikkpriser i inn- og utland har fulgt ham gjennom hele karrieren, og for musikken til «El clasico» ble han belønnet med en Amandapris.

Bjerknæs har i hele denne perioden hatt et ønske om en dag å framføre egenkomponert musikk uavhengig av filmlerret eller tv-skjerm. Dato og tidspunkt for den begivenheten er nå spikret. Onsdag 8.februar 2023 klokka 19.00 åpner dørene til Connect i Lillestrøm Kultursenter der bandet U-RO inntar klubbscenen med sin release-konsert.

Trond Bjerknæs (tangenter) har med seg et elitelag av norske musikere - Arild Stav (sax), Terje Gewelt (bass), Rune Arnesen (trommer) og Bård Kristian Kylland (tangenter).  Ti nye låter blir framført. Både ro og uro preger det særegne lydbildet i en sjanger nært beslektet med elektronika og jazz.

Dørene åpner kl. 19.00.

Arrangør: Trond Bjerknæs

Billetter kr 350,-

ARRANGEMENT: