THOMAS & THE ANGRY HEARTS

FRE 16. SEP KL. 20.00 CONNECT BILLETTER KR 150,-

Kjøp billett

Når punken er ferdig, blir det viser. Thomas & The Angry Hearts består av tidligere hardtspillende musikere fra band som Charlotte and The Co-Stars, Bellow og Supermonkey.

Thomas Warhuus Ådland har samlet sine favorittmusikere og fått stablet et bunnsolid band på beina. Debut-albumet «You Might Find This Confusing» har fått en varm mottakelse, med bl.a. radiotid på RadioSignal i november. Nå vil de ut på veien og sette følelser i sving hos publikum.

Musikken befinner seg i Indie-rocklandskapet, noen vil si americana, andre vil si country/folk. Blant inspirasjonskildene finner vi artister som Violent Femmes, Broder Daniel, Ezra Furman, Bright Eyes, The Avett Brothers, Colter Wall med flere.

Utdrag fra Artists Central’s anmeldelse av låta What Went Wrong:

The new single is a blend of acoustic tones, country vocals and intimate storytelling. The artists have a great way of combining all their highest skills and making their style definitively unique. At moments the song is emotional transporting the listener to a world of inner reflection.

Facebook

Spotify

­­­­­­­­­­­Jordnær rock. Elvarheim er et band som består av rutinerte musikere med bred erfaring fra flere stilarter og bandkonstellasjoner. Bak seg har Elvarheim 3 album/ep-utgivelser og en mengde singler.

Elvarheim har i løpet av årene formet et særpreg i sitt lydbilde som skiller seg ut i mengden av band i samme eller nærliggende sjangre. Bakteppet er rock, men lappet sammen av både trønderrock, 70-tallet, køntry og americana. Det er aldri tvil om at det er Elvarheim du hører. Her er det gnistrende gitarer og et bunnsolid komp. Refrengene er melodiøse og fengende. Sist og ikke minst leverer Elvarheim tekster på brei dialekt som forteller, om ikke hele, så i alle fall noen bruddstykker av eller tankespinn omkring historier. Det handler om folk, og folk kan man som regel kjenne seg igjen i.

Facebook 

Spotify   

Hjemmeside

Arrangør: Thomas & The Angry Hearts

Billetter kr 150,- 

ELVARHEIM

FORESTILLINGER:

Fredag 16. september kl. 20.00 Kjøp billett