THE MAGIC OF ALEXX ALEXXANDER

LØR 4. FEB KL. 19.00 Teatersalen BILLETTER KR 495,-

Kjøp billett Legg til i kalender

The new era of magic!

Velkommen til en magisk showopplevelse med smak av Las Vegas! Opplev en kveld i magiens tegn og la deg forføre av illusjoner og showmanship når Alexx Alexxander viser deg hvorfor han er utnevnt til en av verdens fremste illusjonister.

Alexx Alexxander og hans team åpner dørene til en magisk aften med helt nye illusjoner og shownummer du aldri har sett maken til. Publikum i alle aldre over hele Norge skal forbløffes og fortrylles. Han skal få en person i publikum til å sveve i løse luften, og inviterer til en magisk showopplevelse fylt med humor, forundring og showmanship i verdensklasse! Dette blir en minnerik kveld du sent vil glemme.

Alexx Alexxander har som eneste nordmann noensinne blitt tildelt magiens mest prestisjefylte utmerkelse, The Merlin Award. Tre ganger! I Mai 2022 mottok Alexx Alexxander æresbevisningen «Illusionist of the Decade» i Las Vegas. Han tildeles æresbevisningen for sin mangeårige innsats for å spre magi til publikum over hele verden. Det er første gang en nordmann mottar æresbevisningen, og den ble overrakt ham på en storslått bankett på The Orleans Hotel i underholdningshovedstaden, i regi av verdens største forening for magikere, International Magicians Society. Penn & Teller, magiker Criss Angel og America's Got Talentvinner og kortkunstner Shin Lim var blant de andre som var tilstede.

Denne utmerkelsen er for magi det Oscar er for filmbransjen. Du er herved invitert til å oppleve ham på nært hold i en storslagen showopplevelse. Nærmere magien kommer du ikke!

Alexx Alexxander er kjent for sine storslåtte forestillinger, spektakulære stunts og sist som sentral i NRKs julekalender Kristiania Magiske Tivolitheater.

Bestill dine billetter før de går opp i røyk!

Les mer på: WWW.ALEXX.NO 

«Alexx kan kunsten å imponere! Alle i salen moret seg mens han briljerte på scenen.» SE OG HØR

«Det aller beste av magi du ser i hele verden!» VG

«En fenomenal showman!» TELEMARKSAVISA

Arrangør: The Show Company AS

Billetter kr 495,- / barn kr 395,- / familiebillett (2v + 2b under 16 år) kr 1.520,-

ARRANGEMENT: