THE MAGIC SHOW PRETENDER

ONS 25. OKT KL. 18.00 Teatersalen BILLETTER KR 650,-

Kjøp billett Legg til i kalender

Gjør deg klar til å være vitne til et show fullpakket med den mest innovative magien med videoskjermeffekter, fantastiske store illusjoner, umulige forsvinninger, unike teleportasjoner, raske transformasjoner i verdensklasse og Chris Stark signaturmanipulasjon og tankelesende handlinger.

The Magic Show PRETENDER er historien om en ung manns magiske eventyr.

På hans reise for å finne sitt sanne jeg, vil du se en unik kombinasjon av forbløffende visuelle effekter, utrolig livemusikk og et fantastisk ballettensemble, som gjør PRETENDER til et magisk skue du aldri vil glemme!

Alt pakket inn i en magisk historie for hele familien.

Gjennomsyret av kraftig karisma og moderne spiss, overrasker Chris Stark publikum over hele verden med sin magiske historiefortelling. Han har fått det ubestridte rykte som en mester i manipulasjon, den mest ærede magiske kunsten. Manipulasjon er kunsten med ren sleng og kontroll over persepsjonen.

Chris Stark har dukket opp i flere av verdens mest kjente TV-program og han har opptrådt på de mest prestisjefylte scenene rundt om i verden. Fra Paris til Dubai, og fra Hong Kong til Las Vegas, har han opptrådt i over 70 land rundt om i verden.

I dag er han kjent som verdens mest prisbelønte tryllekunstner, med over 60 internasjonale priser.

Bli med når mesterillusjonisten Chris Stark tar deg med inn i en verden der ingenting er umulig å bli inspirert til å drømme!

«Den nye David Copperfield» - Michail Gorbatschow

«The future of magic» - Siegfried og Roy

«Det neste fenomenet» - Uri Geller

«Et fullverdig spektakulært show»  - America's Got Talent

Showet varer i ca. to timer inkl. pause.

Arrangør: Schevchenko touring actors

Billetter kr 650,- / barn kr 500,- / familie (2v+2b) kr 2.000,- /Tre retters showmeny kr 999,-

Showmeny består av billett til showet, samt middag i Scene 5 før forestillingen. Kan dessverre ikke kjøpes på web, da bord må reserveres.

Dersom du ikke ønsker showmeny, men allikevel ønsker å reservere et bord i Scene 5 kan du klikke her

 

 

ARRANGEMENT: